ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Εσύ δεν είσαι που είχες πάει με τον πρώην της Τούνη» έγραψε follower στην Β.Ανδριώτου – Δείτε τι απάντησε 

Σε ένα από τα τελευταία της βίντεο, μιλά για τη γυναικεία φιλία μέσα από ένα χιουμοριστικό σκετς

«Εσύ δεν είσαι που είχες πάει με τον πρώην της Τούνη» έγραψε follower στην Β.Ανδριώτου – Δείτε τι απάντησε 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήρθε αντιμέτωπη με ένα κακεντρεχές σχόλιο σε ένα από τα βίντεο που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, στα οποία ποστάρει συχνά φωτογραφίες και σκέψεις της. Σε ένα από τα τελευταία της βίντεο, μιλά για τη γυναικεία φιλία μέσα από ένα χιουμοριστικό σκετς.

@vrisiida_andrio

Υπάρχουν ανάμεσα μας τέτοιοι 😂 #foryou #foryoupage #trend #fyp

♬ som original – 𝙇𝙪𝙫 𝙈𝙪𝙨𝙞𝙘

Μέσα στα πολλά σχόλια που δέχτηκε και ένα που την κατηγορούσε πως είχε φερθεί άσχημα στην πρώην φίλη της, Ιωάννα Τούνη. «Εσύ δεν είχες πάει με τον πρώην της Τούνη, που ήταν και κολλητή σου ή μπερδεύομαι;», έγραψε ένας λογαριασμός, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να απαντά: «Μπερδεύεσαι.

Εγώ τότε είχα σχέση και μάλιστα ήμουν και πολύ ερωτευμένη. Το τι φήμες αφέθηκαν, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Το ήθος μου δεν θα το επέτρεπε ποτέ αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.