ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Αϊβάζης για το διαζύγιο με την Μ.Κορινθίου: «Είναι δύσκολο να ξυπνάς και να κοιμάσαι και να μην βλέπεις τον άνθρωπό σου δίπλα»

«Δεν είναι ανήθικο να σκέφτονται ότι χωρίσαμε για διαφημιστικό κόλπο;» λέει ο ηθοποιός

Γ.Αϊβάζης για το διαζύγιο με την Μ.Κορινθίου: «Είναι δύσκολο να ξυπνάς και να κοιμάσαι και να μην βλέπεις τον άνθρωπό σου δίπλα»

Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου, αλλά και την παράσταση όπου πρωταγωνιστούν μαζί.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για την παράσταση, γιατί από τη μια, ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για εμένα και εμάς. Η πρόταση είχε γίνει πριν τον χωρισμό μου από τη Μαρία, γιατί έχουν ακουστεί και πολλά. Το συζητούσαμε και είπαμε ναι. Εγώ απείχα από το θέατρο σχεδόν επτά χρόνια ως ηθοποιός. Με το που διάβασα αυτό το κείμενο με συγκίνησε πολύ, γιατί είναι μια αληθινή ιστορία. Είναι πραγματικές σχέσεις ενός ζευγαριού».

Όσο για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον χωρισμό τους να είναι ένα διαφημιστικό κόλπο, είπε: «Το να έρχονται και να σε ρωτάνε αν ήταν διαφημιστικό κόλπο, αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο και πολλές άλλες τέτοιες ερωτήσεις, είναι ανήθικες και χαζές. Πως μπορεί κάποιος να σε ρωτάει τέτοια πράγματα, όταν υπάρχει ένα παιδί; Δεν είναι ανήθικο να σκέφτονται ότι χωρίσαμε για διαφημιστικό κόλπο; Θα υποκριθώ ότι διαλύω την οικογένειά μου για να πάρω 10 εισιτήρια παραπάνω; Ήμαρτον».

Όπως είπε παρακάτω, ο χωρισμός τους ήταν δύσκολος από όλες τις απόψεις, καθώς έχουν ζήσει μαζί για 17 χρόνια. «Όταν δύο άνθρωποι είναι 17 χρόνια μαζί, έχουν μεγαλώσει μαζί, έχουν κοινή πορεία, έχουν δημιουργήσει οικογένεια μαζί και θέλουν να τραβήξουν χωριστούς ερωτικούς δρόμους, είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να ξυπνάς και να κοιμάσαι και να μην βλέπεις τον άνθρωπό σου δίπλα. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι και εύκολο», εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Όταν αποφασίσεις να χωρίσεις, γιατί έχεις εντοπίσει πράγματα που δεν είναι δίκαια, ούτε για τον έναν, ούτε για τον άλλο, τότε συζητάς μαζί του και κοιτάτε τι λύση θα βρείτε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα ήταν χαζό και άδικο να υπάρξει ένας άσχημος χωρισμός με τη Μαρία, μετά το παραμύθι που ζήσαμε και ζούμε. Έχουμε περισσότερα καλά να θυμόμαστε, παρά κακά. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, με ενδιαφέρει να είναι καλά η Μαρία, εγώ και η κόρη μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.