ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Γ.Λιάγκας για Δ.Μπάρκα: «Είσαι δημόσιο πρόσωπο και φιλιέσαι σε μαγαζί με κάποιον που τα είχε με άλλη παρουσιάστρια»

Η Κ.Καινούργιου και η Δ.Μπάρκα συνεχίζουν να απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης λόγω της σχέσης τους με τον Φ.Τσαγκρίδη

Γ.Λιάγκας για Δ.Μπάρκα: «Είσαι δημόσιο πρόσωπο και φιλιέσαι σε μαγαζί με κάποιον που τα είχε με άλλη παρουσιάστρια»

«Να μην αφαιρέσουμε σε κανέναν το δικαίωμα σε μία συνέντευξη που δίνει σε μια άλλη εκπομπή για ένα θέμα που έχει απασχολήσει το lifestyle κομμάτι της τηλεόρασης να πει ότι εγώ αυτό το θεωρώ ανήθικο, έχω μεγαλώσει διαφορετικά.

Αν η κα Καινούργιου αισθάνεται προδομένη, βλέπω ξαφνικά όλη τη showbiz να λέει ότι δεν θα έπρεπε να το πει.

Την κα Καινούργιου μπορείς να την κατηγορήσεις για το οτιδήποτε. Όμως, γνωρίζουμε ότι είναι μια γυναίκα που εν πολλοίς έχει επιτρέψει την showbiz να διεισδύσει στη ζωή της. Έχει βγει κι έχει μιλήσει για συντρόφους της, για το πότε είναι μόνη της, για το αν ψάχνει άντρα, πότε θα γίνει μητέρα και τι σκοπεύει να κάνει. Όταν λοιπόν ένας πρώην σύντροφός της τα φτιάχνει με μια φίλη της, το θεωρεί κι αυτό ότι είναι δικιά της ζωή.

Εγώ θεωρώ ότι είναι λάθος που ενέπλεξε την κα Σταυροπούλου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας για την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο δρόμος της καρδιάς και του σεξουαλικού ενστίκτου υπερτερεί και ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. Όμως, λέει η συμπαθέστατη κα Μπάρκα ότι «δεν περίμενα ποτέ ότι θα δημοσιοποιιηθεί», παρατήρησε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια είπε για τη Δανάη Μπάρκα:

«Συγγνώμη, είσαι δημόσιο πρόσωπο και φιλιέσαι σε ένα μαγαζί με κάποιον άνθρωπο που τα είχε με μια άλλη γυναίκα της τηλεόρασης. Δεν γνωρίζεις ότι θα υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που θα τραβήξουν βίντεο; Και αν αυτό το βίντεο δημοσιοποιηθεί θα εμπλακείς σε μία κατάσταση που εσύ λες ότι δεν περίμενες;

Λέει δεν περίμενα και ρωτώ εγώ: Όταν φιλιόταν δημόσια -και καλά έκανε- υποψιαζόταν φαντάζομαι ότι επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.