ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Παπαμιχαήλ: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ε.Κολτζή στον Πειραιά

Ο γάμος του έγινε ανήμερα των γενεθλίων του

Γ.Παπαμιχαήλ: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ε.Κολτζή στον Πειραιά

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ελένη Κολτζή παντρεύτηκαν σήμερα (04.06.2024) με πολιτικό γάμο στον Πειραιά, ανήμερα των γενεθλίων του γαμπρού, μετά από επτά μήνες σχέσης.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ έκλεισε σήμερα τα 55 του χρόνια, ντύθηκε γαμπρός και αποφάσισε ο γάμος του με την αγαπημένη του να είναι σε πολύ στενό κύκλο.

Νωρίτερα σήμερα, ο ίδιος δημοσίευσε μία σπάνια εικόνα της αείμνηστης μητέρας του μέσα από το χειρουργείο, λίγο πριν τον γεννήσει στο μαιευτήριο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 55χρονος δεν κάλεσε σημαντικά πρόσωπα από την οικογένειά του όπως η γυναίκα του εκλιπόντος θείου του, Τάκη Βουγιουκλάκη, την Έφη Πίκουλα. Επίσης, δεν κάλεσε ούτε τον Αντώνη Βουγιουκλάκη στον γάμο, πράγμα που μαρτυρά ότι ίσως οι σχέσεις να μην είναι τόσο κοντινές με τα αδέρφια της μητέρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δε ξέρω τίποτα, όχι. Δεν έχω ιδέα για ποιον γάμο μιλάτε. Που να ξέρω εγώ ότι παντρεύεται ο Γιάννης;» είπε για τον γάμο του ανιψιού του ο Αντώνης Βουγιουκλάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.