ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γαλλία: Σάλος με την επιθυμία του Α.Ντελόν να θανατωθεί ο σκύλος του και να ταφεί μαζί του

Η οικογένεια του Α.Ντελόν ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει αυτή του την επιθυμία

Γαλλία: Σάλος με την επιθυμία του Α.Ντελόν να θανατωθεί ο σκύλος του και να ταφεί μαζί του

Μία από τις τελευταίες επιθυμίες του Αλέν Ντελόν που έφυγε από τη ζωή στις 11 Αυγούστου ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων από φιλοζωικές οργανώσεις σε όλη τη Γαλλία.

Όπως έγινε γνωστό, ο Αλέν Ντελόν είχε ζητήσει να θανατωθεί ο αγαπημένος του σκύλος, ο 10χρονος Λούμπο και να ταφεί μαζί του, στο νεκροταφείο του σπιτιού του στο χωριό Douchy.

Όταν έγινε γνωστή η παραπάνω είδηση, χιλιάδες ήταν αυτοί που αντέδρασαν, καθώς το σκυλί χαίρει άκρας υγείας και προσφέρθηκαν να του βρουν ένα νέο σπίτι.

«Η ζωή ενός ζώου δεν πρέπει να εξαρτάται από τη ζωή ενός ανθρώπου. Το SPA είναι στην ευχάριστη θέση να πάρει τον σκύλο του και να του βρει μια οικογένεια» έγραφε η ανακοίνωση της οργάνωσης SPA.

Τελικά, το μεσημέρι της Τετάρτης, έγινε γνωστό ότι η οικογένεια του Ντελόν δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει αυτή του την επιθυμία. Σύμφωνα με διάφορα Μέσα, η κόρη του ηθοποιού Ανούσκα Ντελόν, ξεκαθάρισε ότι ο Λούμπο είναι μέλος της οικογένειάς της και θα τον κρατήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μόλις πριν από λίγο είχα την Ανούσκα Ντελόν στο τηλέφωνο και μου είπε ότι ο Λούμπο είναι μέρος της οικογένειας και θα τον κρατήσουν. Ο σκύλος δεν θα θανατωθεί» δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος Brigitte Bardot.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.