Η Μπέσσυ Αργυράκη παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν με την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ καθώς η ίδια μένει μόλις λίγα μέτρα δίπλα από το σπίτι που έχασε τη ζωή του ο διάσημος ποδοσφαιριστής.

«Άκουγα να φωνάζουν: Είναι στον πάτο! Πώς θα τον βγάλουμε;. Δεν γίνεται!» δήλωσε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η ίδια αρχικά είπε: «Είναι στον πάτο, δεν μπορούμε να τον βγάλουμε… Δυστυχώς, τέλος» και συνεχίζει παρακάτω: «Ήταν περίπου στις 20.30 όταν άκουσα φωνές από το διπλανό συγκρότημα κατοικιών. Άκουγα να φωνάζουν: Είναι στον πάτο! Πώς θα τον βγάλουμε; Δεν γίνεται! Ύστερα από λίγο υπήρξε μεγάλη φασαρία. Είχαν έρθει το ΕΚΑΒ, άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

‘Ήμασταν σε κατάσταση σοκ με την οικογένειά μου. Στο τέλος άκουσα τις τραγικές λέξεις: Δεν ανταποκρίνεται ο οργανισμός του παλικαριού. Δυστυχώς, τέλος… Τρόμαξα τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε όλη τη νύχτα από όσα είχαμε ακούσει από τους διασώστες».

Τι ανέφερε η νεκροψία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου διατελέστηκε η νεκροψία νεκροτομή, από την οποία προέκυψε ο πνιγμός εντός ύδατος ως αιτία θανάτου. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Μπάλντοκ φορούσε το μαγιό του γίνεται κατανοητό πως ο ποδοσφαιριστής έκανε μπάνιο στην πισίνα του σπιτιού του.