ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Για ποιο λόγο ο αδερφός της Τ.Ρόμπερτς δεν επιτρέπεται να μιλάει για την ηθοποιό

«Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτήν» λέει ο 68χρονος

Για ποιο λόγο ο αδερφός της Τ.Ρόμπερτς δεν επιτρέπεται να μιλάει για την ηθοποιό

Ο Έρικ Ρόμπερτς παραχώρησε συνέντευξη στο podcast «Still Here Hollywood» και αποκάλυψε ότι δεν του επιτρέπεται να μιλήσει για την αδερφή του, Τζούλια Ρόμπερτς. 

«Δεν θέλει να μιλάω για αυτό» είπε ο διάσημος ηθοποιός.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 700 τίτλους σε μια καριέρα που εκτείνεται σε πέντε δεκαετίες, είναι ο μεγαλύτερος αδελφός της 56χρονης σταρ του Χόλιγουντ Τζούλια Ρόμπερτς, με την οποία είχε μια δύσκολη σχέση όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό οφείλεται στους αγώνες του Έρικ με τον εθισμό, οι οποίοι οδήγησαν στον χωρισμό του από την ηθοποιό Κέλι Κάνινγκχαμ.

Η Τζούλια, η οποία λέγεται ότι ήταν αχώριστη από τον αδελφό της, χρηματοδότησε τα δικαστικά έξοδα της κουνιάδας της κατά τη διάρκεια μιας μάχης για την κηδεμονία της κόρης τους, Έμμα, της επιτυχημένης ηθοποιού του American Horror Story.

Ο 68χρονος σταρ, σύμφωνα με τον Independent, είχε μιλήσει το 2018 σε συνέντευξή του στο Vanity Fair για τη «κακή σχέση» με την αδερφή του, κατηγορώντας τον εαυτό του.

«Ήμουν εξαντλητικός στην παρέα μου. Παραπονιόμουν, κατηγορούσα, δεν μπορούσα να απολαύσω τίποτα. Όλοι στον κόσμο μου χρειάζονταν ένα διάλειμμα μερικές φορές, και αυτό πρέπει να περιλάμβανε και την Τζούλια» είχε πει τότε στη συνέντευξή του.

Έρικ για Τζούλια Ρόμπερτς: «Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτήν»

Ωστόσο, ο Έρικ ισχυρίζεται ότι η Τζούλια Ρόμπερτς του έχει δώσει τώρα εντολή να μη μιλήσει για την ιδιωτική τους ζωή. Μιλώντας στο podcast Still Here Hollywood, ο Έρικ Ρόμπερτς είπε στον οικοδεσπότη Steve Kmetko: «Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτήν».

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η κόρη του «μου είπε να μη μιλάω γι’ αυτήν», προσθέτοντας: «Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να μιλάω για καμία από τις δύο, αλλά το κάνω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.