Η αδελφή του Λίαμ Πέιν, Νίκολα, έμαθε για τον θάνατο του τραγουδιστή από το διαδίκτυο. 

«Έχω δημοσιεύσει για τον Λίαμ και τα επιτεύγματά του όλα αυτά τα χρόνια ως περήφανη αδελφή που του στάθηκα τότε, τώρα και για πάντα!!!», ξεκίνησε τη μακροσκελή δήλωσή της που μοιράστηκε στο Instagram τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

«Όταν είδα την είδηση να εμφανίζεται στο τηλέφωνό μου ότι μας άφησες πάγωσα, ήθελα τόσο πολύ να μην είναι αλήθεια. Πέρασα μέρες ελπίζοντας ότι ήταν λάθος και κάποιος έκανε λάθος», εξέφρασε πριν σημειώσει ότι ο Πέιν ήταν «πολύ καλός για αυτή τη γη».

Τον θυμόταν επίσης ως έναν «άγγελο που ζούσε για να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν και να είναι ευτυχισμένοι» και να «δείχνει καλοσύνη σε όλους» που συναντούσε.

Η Νίκολα επισήμανε ότι, ως οικογένεια, δεν έβγαζαν «πολλές φωτογραφίες» με τον τραγουδιστή, επειδή δεν ήθελαν να τον κάνουν να νιώσει ότι βρισκόταν «σε ένα δωμάτιο γεμάτο θαυμαστές». Ωστόσο, ήταν «οι μεγαλύτεροι θαυμαστές του από πάντα και για πάντα».

Στο μήνυμά της, η Νίκολα θυμήθηκε όταν ο Λίαμ γνώρισε την κόρη της και «πόσο ενθουσιασμένος» ήταν που έγινε θείος.

«Έζησες τη ζωή σου με το σύνθημα γιατί να μπεις στον κόπο να κάνεις κάτι αν δεν είσαι λαμπρός σε αυτό, και Λίαμ ήσουν σίγουρα λαμπρός σε ό,τι έκανες!!! Δυστυχώς αυτός ο σκληρός κόσμος είναι πάντα πολύ γρήγορος στο να κρίνει κάποιον από μερικά αποσπάσματα 5 δευτερολέπτων, και μετά νομίζουν ότι αυτό τους δίνει το δικαίωμα να μπορούν να μιλούν σαν να σε ξέρουν. Σε γνωρίζαμε και σε αγαπούσαμε», συνέχισε.

«Ελπίζω να έχεις βρει επιτέλους γαλήνη εκεί πάνω και να συνεχίσεις να μας φροντίζεις όλους, όπως έκανες και στη ζωή σου».

Η Νίκολα υποσχέθηκε επίσης ότι η οικογένεια «θα βεβαιωθεί ότι [ο γιος του] Μπερ ξέρει για τον μπαμπά του και πόσο πολύ» τον αγαπούσε.

Μαζί με το συγκινητικό της μήνυμα, η Νίκολα μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα με την αδελφή τους, Ρουθ Γκίμπινς, καθώς και μερικά του Λίαμ με την κόρη της. Δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία του τραγουδιστή να τραγουδάει κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας των One Direction.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μήνυμα της Νίκολα έρχεται μετά τον θάνατο του πρώην μέλους του One Direction στις 16 Οκτωβρίου λόγω πτώσης από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του δωματίου του στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo της Αργεντινής. Ήταν 31 ετών.