ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η άγνωστη οικογενειακή σχέση της Μαριώς με τον Άγιο Παΐσιο

Η αποκάλυψη για τα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

Η άγνωστη οικογενειακή σχέση της Μαριώς με τον Άγιο Παΐσιο

Για την άγνωστη οικογενειακή σχέση της με τον Άγιο Παΐσιο αλλά και τα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μίλησε η τραγουδίστρια Μαριώ.

«Ο Άγιος Παΐσιος είναι θείος μου, πρώτος ξάδερφος με τη μαμά μου» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

«Από το 1963-1964 έφυγα από τον μπαμπά μου, ήθελα να δουλεύω μόνη μου. Τότε άρχισα να τραγουδάω τα ρεμπέτικα. Οι τραγουδίστριες θεωρούνταν τότε ‘ελαφρών ηθών’.

Εκείνα τα χρόνια έλεγαν ότι ‘κάτι έκανες με κάποιον για να σε πήραν για να τραγουδάς’, ήταν ένα βρόμικο επάγγελμα το τραγούδι» δήλωσε αρχικά η αγαπημένη ρεμπέτισσα στο μαγκαζίνο του MEGA.

«Το 1964 με βλέπανε και έλεγαν ‘περνάει η ντιζέζ’. Ένα βράδυ που κάποιος πήγε να με ακουμπήσει στο τραπέζι, την ίδια στιγμή τον τρυπάω με καρφίτσα στα πόδια.

Η μητέρα μου έλεγε στα αφεντικά των μαγαζιών ‘η κόρη μου δε θέλει ζοριλίκια, δεν είναι για να την πηγαίνετε στα τραπέζια’».

«Δεν καταλάβαινα κανέναν, ο μπαμπάς μου μου έλεγε ‘να κρατάς την αξιοπρέπεια, την υπόληψή σου και να μην παίρνεις τα λεφτά των μουσικών’.

Έβγαλα πολλά λεφτά αλλά δεν κράτησα τίποτα, αφού αύριο, μεθαύριο θα πεθάνω. Έχω εισπράξει πολλή αγάπη, αξιοπρέπεια και σεβασμό από τον κόσμο» πρόσθεσε ακόμα η Μαριώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.