ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Η απάντηση του Κ.Γουέστ μετά την μήνυση βοηθού του για σεξουαλική παρενόχληση: «Αυτή μου ζητούσε σεξ»

Η πρώην βοηθός του ράπερ τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση και παράνομη απόλυση

Η απάντηση του Κ.Γουέστ μετά την μήνυση βοηθού του για σεξουαλική παρενόχληση: «Αυτή μου ζητούσε σεξ»

Ο Κάνιε Γουέστ έδωσε τη δική του απάντηση στους ισχυρισμούς της πρώην βοηθού του για σεξουαλική παρενόχληση. 

Ο διάσημος ράπερ σε δήλωσή του μέσω των δικηγόρων του στο Page Six, ισχυρίστηκε πως η πρώην βοηθός του και μοντέλο του OnlyFans προσπάθησε να τον κυνηγήσει «σεξουαλικά για να τον εξαναγκάσει να την προσλάβει καθώς και για άλλα υλικά οφέλη» και στη συνέχεια τον εκβίασε όταν «οι προτάσεις της απορρίφθηκαν. Ως απάντηση σε αυτούς τους αβάσιμους ισχυρισμούς ο Ye – αυτό είναι πλέον το νόμιμο όνομα του Κάνιε Γουέστ – θα καταθέσει αγωγή εναντίον της κας Πισιότα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η απάντηση του Κάνιε Γουέστ: Εκείνη ήθελε να κάνουμε σεξ

Και συνεχίζει: «Πριν από την παύση της ως βοηθός του, η Πισιότα έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο σε μια προσπάθεια να καταστρέψει τα τηλεφωνικά αρχεία που θα διέψευδαν τους ισχυρισμούς της, τα οποία έχουν όλα διατηρηθεί. Απολύθηκε επειδή δεν είχε τα προσόντα, απαιτούσε παράλογα ποσά (συμπεριλαμβανομένου ενός ετήσιου μισθού ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων) καθώς και μετά από πολυάριθμα καταγεγραμμένα περιστατικά λαγνείας και ανισόρροπης συμπεριφοράς» συνεχίζει η νομική του ομάδα.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, η Πισιότα προσέφερε στον Κάνιε Γουέστ σεξ στα γενέθλιά του, στο οποίο εκείνος αρνήθηκε, έστειλε στον ράπερ ανεπιθύμητες γυμνές φωτογραφίες, σεξουαλικές αφηγήσεις και εθεάθη να κάνει twerking στο γραφείο κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών».

Παράλληλα, όπως σημειώνει η νομική του ομάδα, η Πισιότα φέρεται να προσπάθησε να εξαναγκάσει σεξουαλικά τον ράπερ για να τον κάνει να πληρώσει για τις τσάντες Hermès Birkin, μια Lamborghini αλλά και πλαστικές επεμβάσεις.

Κατηγόρησαν επίσης τη συμπεριφορά της Πισιότα ως «εντελώς ανακόλουθη με κάποιον που ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ή έχει βιώσει εχθρικό εργασιακό περιβάλλον».

Η ομάδα του Κάνιε Γουέστ ολοκλήρωσε τη δήλωσή της υποστηρίζοντας ότι η Πισιότα χρησιμοποίησε τη θέση της στην εταιρεία «για να επιδιώξει υλικά οφέλη, επιρροή και απασχόληση με ακατάλληλα μέσα».

Γιατί τον κατηγορεί η πρώην βοηθός του

Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε η Πισιότα και την οποία είδε το TMZ, η πρώην βοηθός του ράπερ τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση και παράνομη απόλυση. Ισχυρίζεται ότι προσλήφθηκε τον Ιούλιο του 2021 με αρχικό μισθό 1 εκατομμύριο δολάρια υπό τον όρο ότι έπρεπε να είναι πάντα στη διάθεση του ράπερ.

Εκείνος φέρεται να της προσέφερε επιπλέον 1 εκατομμύριο δολάρια αν διέγραφε τον λογαριασμό της στο OnlyFans, αλλά εκείνη ισχυρίζεται ότι δεν πλήρωσε ποτέ.

Στην αγωγή της, η Πισιότα ισχυρίστηκε ότι ο Κάνιε Γουέστ της έστελνε ακατάλληλα μηνύματα, περιγράφοντας λεπτομερώς πώς ήθελε να βιώσει σεξουαλική επαφή. Φέρεται επίσης να έστειλε στην πρώην βοηθό του στιγμιότυπα και βίντεο με τον εαυτό του να κάνει σεξ με μοντέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.