Η πρόσφατη συναυλία που έδωσε ο τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός, στο Royal Albert Hall του Λονδίνου έγινε viral για μία φράση του καλλιτέχνη που φαίνεται τελικά πως ήταν… κλεμμένη από τον Robbie Williams.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Royal Albert Hall περιελάμβανε μερικές από τις προσωπικές επιτυχίες του, καθώς και τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών αλλά και τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση και κληρονομιά της χώρας μας, που έδωσαν «άρωμα» Ελλάδας στο φημισμένο θέατρο του Λονδίνου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης «έγραψε» ιστορία, καθώς μπήκε στη λίστα, των ελάχιστων Ελλήνων καλλιτεχνών που έχουν φιλοξενηθεί στην φημισμένη αίθουσα συναυλιών, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Yanni, Σταμάτης Σπανουδάκης, Νάνα Μούσχουρη, Γιώργος Νταλάρας και Άννα Βίσση. Μία από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αναφορά του στην Μαρινέλλα, στην οποία αφιέρωσε το τραγούδι «Παιδί Γενναίο».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς στο θρυλικό θέατρο, ο γνωστός τραγουδιστής δεν παρέλειψε να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο καθώς τραγουδούσε το τραγούδι του «Αθήνα μου», φωνάζοντας στη μητέρα του: «Μάνα, ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall!». Όπως ήταν φυσικό το βίντεο από τη συγκεκριμένη στιγμή έγινε viral.

@ilkenp

#royalalberthall #argiros_konstantinos #london #zeibekiko #arena #cyprus #cyprustiktok #vir #fory #stinathinamou #athinamou

♬ original sound – Ίλκεν Πίρρα

Η ίδια ατάκα των Κωνσταντίνου Αργυρού και Robbie Williams

Γυρίζουμε τον χρόνο στο 2001, όταν ο Robbie Williams έδωσε μια συναυλία στο Royal Albert Hall στις 10 Οκτωβρίου εκείνης της χρονιάς, έναν μήνα πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ με τίτλο «Swing When You’re Winning».

Ο Robbie Williams ολοκλήρωσε εκείνη τη συναυλία του με το θρυλικό τραγούδι «My Way» του Frank Sinatra και όπως θα δείτε στο 7ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί, ο καλλιτέχνης ανέφερε: «Μαμά, αυτός που τραγουδάει είναι ο γιος σου, σ’ αγαπώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">