H Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου, γιόρτασε τα 30 χρόνια καριέρας της  με μια μοναδική συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο ίδιο μέρος 21 χρόνια μετά, καθώς το 2003 – πριν φύγει για την Ισπανία, έγκυος στην κόρη της – είχε αποχαιρετίσει το κοινό της.

Και χθες το βράδυ, επέστρεψε στο θέατρο του Λυκαβηττού, όπου ερμήνευσε γνωστές της επιτυχίες με το κοινό να την αποθεώνει.

Δέσποινα Βανδή: «30 χρόνια μετά βρίσκομαι ακόμα πάνω σε αυτή τη σκηνή»

«Είναι υπέροχο μετά από 30 χρόνια να μπορώ να βρίσκομαι ακόμα πάνω σε αυτή τη σκηνή και να συνδεόμαστε με αυτόν τον τρόπο… Με τόση αγάπη, σας ευχαριστώ… Είναι σημαντική η σημερινή νύχτα για μένα. Ο Λυκαβηττός δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Κάποιοι από εδώ ήσασταν αγέννητοι σε εκείνη την επική συναυλία του 2003.

Τότε που σας αποχαιρετούσα. Η σημερινή νύχτα είναι μια κατά μέτωπο αναμέτρηση με τη ζωή, με τα 21 αυτά χρόνια που πέρασαν» ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή στο ξεκίνημα της συναυλίας.

@panikrecords Πανσέληνος (Λυκαβηττός 2024)…#despinavandi #enatsigarodiadromi #lykavitos #galaxiasliveproductions #panikrecords #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

«Τι γίναμε, τι ζήσαμε, Είμαστε καλύτερα από ποτέ; Με τα σωστά και τα λάθη μας. Αυτό έχει σημασία παιδιά γιατί ο χρόνος περνάει έτσι. Είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ. Στεγνώνει το στόμα μου από την αγωνία» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Στο πλευρό της επί σκηνής βρέθηκαν οι Kings, ο Teo Tzimas αλλά στο τέλος και ο Φοίβος, ο οποίος υπήρξε τεράστιο κομμάτι της καριέρας της, μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη. Η διάσημη τραγουδίστρια έσβησε μια τούρτα για τα 30 χρόνια, την οποία έφερε στη σκηνή η κόρη της.

@panikrecords Ένα Τσιγάρο Διαδρομή (Λυκαβηττός 2024)…#despinavandi #enatsigarodiadromi #lykavitos #panikrecords #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φώτο: NDP