ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Ε.Ελέτσι για την σχέση Γ.Λιάγκα-Μ.Αντωνά: «Είναι το πιο ωραίο ζευγάρι της χρονιάς»

«Είσαι στα καλύτερά σου, ο Δίδυμος σου πάει πάρα πολύ» είπε στη Μ.Αντωνά

Η Ε.Ελέτσι για την σχέση Γ.Λιάγκα-Μ.Αντωνά: «Είναι το πιο ωραίο ζευγάρι της χρονιάς»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων επιβεβαίωσε τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά, καθώς όπως ανέφερε «τους έχω δει με τα μάτια μου, είναι το πιο ωραίο ζευγάρι της χρονιάς».

Η δημοσιογράφος βρέθηκε στην ίδια εκδήλωση με τη Μαρία Αντωνά και όταν είδε τη συνάδελφο και φίλη της να περνάει από μπροστά της, τη σταμάτησε για να τη χαιρετήσει λέγοντάς της: «Πού είσαι φίλη; Έλα εδώ, συγγνώμη παιδιά».

Η Μαρία Αντωνά τότε, την πλησίασε για να τη χαιρετήσει, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να της λέει: «Είσαι στα καλύτερά σου. Ο Δίδυμος σου πάει πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, μιλώντας ξανά στην κάμερα, είπε: «Έπρεπε να το πω, Δίδυμος είναι ο Γιώργος Λιάγκας».

Όταν ρωτήθηκε αν επιβεβαιώνει με τις δηλώσεις της τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά, είπε: «Ναι καλέ, εννοείται και το επιβεβαιώνω».

Πρόσθεσε επιπλέον: «Έχω χαρεί πάρα πολύ, τους έχω δει με τα μάτια μου, είναι το πιο ωραίο ζευγάρι της χρονιάς. Και γιατί να κρυφτούν; Και ο Γιώργος Λιάγκας είναι μόνος του και η Μαρία Αντωνά είναι μόνη της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, όταν κατάλαβε ότι ήταν η πρώτη που επιβεβαίωσε τη σχέση τους, σχολίασε: «Εγώ είμαι η πρώτη που το επιβεβαιώνω; Αλήθεια; Α ναι; Ωχ. Έκανα βλακεία. Γιατί είναι κακό να κάνεις σχέση; Σας το επιβεβαιώνω εγώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.