ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Τζέσικα Μπιλ στο «Academy Museum Gala»: Εμφανίστηκε χωρίς τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (φωτο)

Η ηθοποιός εντυπωσίασε με το μαύρο φόρεμα που είχε επιλέξει

Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Τζέσικα Μπιλ στο «Academy Museum Gala»: Εμφανίστηκε χωρίς τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (φωτο)

H ηθοποιός Τζέσικα Μπιλ, παρευρέθηκε χθες στο 4ο ετήσιο «Academy Museum Gala» χωρίς ωστόσο να βρίσκεται μαζί της στην εκδήλωση, ο σύζυγός της Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Η 42χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, ήταν εκθαμβωτική με το μαύρο φόρεμα που είχε επιλέξει.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μαύρο μάξι ντραπέ φόρεμα Balmain one shoulder, με σκίσιμο ως τον μηρό, με ασημί λεπτομέρεια κατά μήκος του φορέματος.

Συνδύασε το φόρεμα με ένα ζευγάρι ασορτί μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και κράτησε ένα clutch τσαντάκι.

Η εμφάνιση της Τζέσικα Μπιλ Φωτογραφία/AP/Τζέσικα Μπιλ

Για να ολοκληρώσει το λουκ πρόσθεσε ένα δαχτυλίδι και είχε τα μαλλιά της ίσια σε κοντό καρέ.  Φωτογραφία/AP/Τζέσικα Μπιλ  Φωτογραφία/AP/Τζέσικα Μπιλ

Το μακιγιάζ της ηθοποιού ήταν διακριτικό αναδεικνύοντας την φυσική της ομορφιά.

Ο 10 φορές νικητής των Grammy και σύζυγός της Τζάστιν Τιμπερλέικ, 43 ετών, δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση μαζί της. Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι είναι 12 χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σίλα 9 ετών και τον Φινέα 4 ετών.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πριν από 5 μήνες περίπου είχε συλληφθεί καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό του υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με τη daily mail, ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή του και πλέον είναι «πολύ αφοσιωμένος στην οικογένειά του και στα παιδιά του», είπε η πηγή.

Ο Τζάστιν λέγεται ότι «έκανε ό,τι μπορούσε» για να εξομαλύνει τα πράγματα με τη σύζυγό του στο διάστημα από τη σύλληψή του στις 18 Ιουνίου, είπε στο People άτομο του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας. Αλλά όπως φαίνεται η ηθοποιός εξακολουθεί να κάνει μόνη της εμφανίσεις.

«Έχουν παντρευτεί εδώ και πολύ καιρό» και «πρέπει να δουλέψουν για τον γάμο τους όπως τα περισσότερα ζευγάρια», πρόσθεσε άλλη πηγή στο People.

Και οι δύο ήταν απασχολημένοι με την καριέρα τους εν μέσω του ταραχώδους χρονικού πλαισίου, ωστόσο ο Τζάστιν συνεχίζει με την παγκόσμια περιοδεία του Forget Tomorrow.

Η πηγή πρόσθεσε επίσης ότι «το να είσαι εργαζόμενος γονιός δεν είναι ποτέ εύκολο», περιπλέκοντας πιθανά προβλήματα στη σχέση, αλλά γενικά, «και οι δύο νιώθουν ανακούφιση που ανήκει στο παρελθόν αυτό το συμβάν».

Η πηγή πρόσθεσε πως ο τραγουδιστής και η ηθοποιός «είναι και οι δύο δεσμευμένοι να παραμείνουν παντρεμένοι» παρά τα εμπόδια. Η Τζες πιστεύει ότι είναι υπέροχος μπαμπάς. Είναι ομάδα.

Η daily mail σημειώνει ότι ο Τζάστιν αναφέρθηκε στην Τζέσικα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στις 4 Οκτωβρίου στο Bell Center στο Μόντρεαλ, σημειώνοντας τη 12η επέτειο του γάμου τους.

Συγκεκριμένα είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής: «Είναι επίσης μια πολύ ξεχωριστή βραδιά για μένα: Η γυναίκα μου είναι εδώ απόψε. Και απόψε κλείνουμε μαζί 12 χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.