Η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε μία φωτογραφία της από το σπίτι της όπου βρίσκεται πλέον μετά την περιπέτεια με την υγεία της. 

Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια βρέθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις.

Ωστόσο, η φαρμακευτική ουσία που της χορηγήθηκε της προκάλεσε αλλεργικό σοκ, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Εντατική, όπου και νοσηλεύθηκε για κάποιες ημέρες. Τελικά, τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου πήρε εξιτήριο.

Στην τελευταία της ανάρτηση η Μαρία Μπακοδήμου μοιράζεται τις σκέψεις της μετά την περιπέτεια με την υγεία της τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι τελικά να έχουμε την ευκαιρία να ζούμε την καθημερινότητά μας, ακόμα και αν αυτή είναι βαρετή. Στη φωτογραφία είναι η ίδια, με τις πιτζάμες, στην κουζίνα του σπιτιού της.

«Αν κάποιος μας ρωτήσει ποια είναι τα 5 σημαντικά που θέλουμε στη ζωή μας θα έβαζες μέσα την κανονικότητα; Κι όμως ίσως πρέπει να μπει πρώτη πρώτη στη λίστα . Στην κανονικότητα έχεις εξασφαλίσει ότι εσύ κι όσοι αγαπάς είστε καλά. Δεν έχει χτυπήσει ένα γ@@@τηλέφωνο να μάθεις κακά νέα. Ίσως έχει δίκιο η αγγλική παροιμία “no news good news ”. Όσοι ζουν στην κανονικότητα τους ας την απολαύσουν , ακόμη κι αν γκρινιάζουν για τη βαρεμάρα της», έγραψε στην ανάρτηση και κατέληξε με το hashtag ωδή στη βαρεμάρα της κανονικότητας.

Μαρία Μπακοδήμου: Η ανάρτησή της μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Σε προηγούμενη ανάρτησή της το πρωί της Τρίτης, 08/10, έκανε λόγο για μια «πολύ δύσκολη μάχη», ενώ ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό της.

«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη.

Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου, που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει, αλλά και η οικογένειά μου, που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!!! #loveyourself», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μπακοδήμου.