ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Η Μ.Σενσόρι ανησυχεί ότι ο Κ.Γουέστ θα την κάνει πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό

Η M.Σενσόρι έχει γίνει γνωστή με τα άκρως προκλητικά ρούχα που φοράει από τότε που παντρεύτηκε κρυφά τον K.Γουέστ

Η Μ.Σενσόρι ανησυχεί ότι ο Κ.Γουέστ θα την κάνει πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό

Οι οικείοι της Μπιάνκα Σενσόρι και η ίδια ανησυχούν ότι ο σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ πρόκειται να την «παρασύρει στον κόσμο των ερωτικών ταινιών» και πως την εκμεταλλεύεται για να προωθήσει την νέα εταιρεία του, «Yeezy Porn».

Ο 46χρονος ράπερ έχει κατακεραυνωθεί από τους θαυμαστές του επειδή φαίνεται να απορρίπτει τις χριστιανικές πεποιθήσεις που προηγουμένως είχε θέσει τόσο δημόσια ως προτεραιότητα.

Η οικογένεια και οι φίλοι της Σενσόρι λέγεται ότι είναι μεταξύ των επικριτών και φοβούνται ότι η 29χρονη αρχιτέκτονας θα χρησιμοποιηθεί για την «προώθηση της σεξουαλικής ακολασίας» από τον αμφιλεγόμενο μουσικό.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το InTouch, η Σενσόρι φοβάται ότι ο Γουέστ θέλει να εμφανίζεται στις ταινίες. Η πηγή συνέχισε εξηγώντας: «Είναι απολύτως έξαλλη και δικαίως».

«Η οικογένεια της Μπιάνκα ήταν πρόθυμη να δώσει στον Κάνιε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας μετά την πρόσφατη επίσκεψη της μητέρας της στο Λος Άντζελες», δήλωσε μια πηγή στην DailyMail.com.

Και πρόσθεσε: «Για χάρη της Μπιάνκα ήταν πρόθυμοι να παραβλέψουν τα αντισημιτικά του σχόλια και την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Προσπαθούσαν ακόμη και να δεχτούν ότι δεν ανάγκαζε την Μπιάνκα να κάνει κάτι.

Γνώριζαν το σχέδιο του Κάνιε και της Μπιάνκα να δημιουργήσουν και να πουλήσουν τη δική τους μάρκα ρούχων. Αλλά με δύο φεμινίστριες αδελφές και μια εξίσου φεμινίστρια μητέρα, είναι δύσκολο να εκλογικεύσουν ή να αποδεχτούν τη συμμετοχή της σε αυτό το νέο εγχείρημα».

Η πηγή τόνισε: «Το γεγονός ότι την σέρνει μαζί του στον κόσμο των ερωτικών ταινιών και τη χρησιμοποιεί ήδη ως διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της σεξουαλικής ακολασίας είναι απολύτως αποκρουστικό και πολύ ανησυχητικό».

Και σημείωσε: «Πιστεύουν ότι την έχει πείσει ότι αυτό είναι μια καλή ιδέα επειδή θα τους κάνει πλουσιότερους».

Eπίσης, δήλωσε ότι οι αγαπημένοι της Σενσόρι φοβούνται ότι η νέα κίνηση θα μπορούσε να είναι επιζήμια για τον γάμο τους, καθώς ο Γουέστ ισχυρίστηκε στο παρελθόν ότι η πρώην σύζυγός του Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω του εθισμού του στο πορνό.

«Η οικογένεια και οι φίλοι της γνωρίζουν το ιστορικό του Κάνιε με την πορνογραφία, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο ανησυχητικό», δήλωσε η πηγή.

«Τι θα κάνει αυτό στο γάμο του με την Μπιάνκα; Ήδη τη χρησιμοποιεί ως μια κινούμενη διαφημιστική πινακίδα για την ασέλγεια», τόνισε έπειτα.

Η Σενσόρι έχει γίνει γνωστή με τα άκρως προκλητικά ρούχα που φοράει από τότε που παντρεύτηκε κρυφά τον Γουέστ τον Δεκέμβριο του 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό το διάστημα, τα αγαπημένα πρόσωπα της αρχιτέκτονα εξέφρασαν τους φόβους τους για την ευημερία της Σενσόρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.