ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης χώρισαν! – Το sex symbol της ελληνικής showbiz εκτός από ωραία είναι πλέον και ελεύθερη!

Ο χωρισμός τους έγινε σε καλό κλίμα

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης χώρισαν! – Το sex symbol της ελληνικής showbiz εκτός από ωραία είναι πλέον και ελεύθερη!

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν μετά από 14 χρόνια γάμου και 16 χρόνια κοινής πορείας η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2008 και παντρεύτηκε το 2010, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Υποτίθεται ότι χωρισμός τους έγινε σε καλό κλίμα.

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου πραγματοποίησαν μια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που έδωσαν το παρών κάπου μαζί ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν είχαν βρεθεί στην Ακτή Πειραίως, όπου διασκέδασαν με την Μαρίνα Πατούλη, τον Νεκτάριο Σκαμνάκη και την Εύη Βατίδου.

Η Μαρία Κορινθίου είναι ένα από τα λίγα ελληνικά sex symbols, εκτοξεύοντας τις φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών με τις ημίγυμνες φωτογραφήσεις της.

Ωστόσο προτεραιότητά τους είναι η αρμονική σύνδεση της οικογένειάς τους, και κυρίως η 16χρονη κόρη τους, Ισμήνη (στα μέσα Αυγούστου, μάλιστα, οι τρεις τους θα πάνε στην Κρήτη για διακοπές).

Επίσημα, ο χωρισμός «δεν οφείλεται στην ύπαρξη τρίτου προσώπου».

Σήμερα, η οικογένεια συνεχίζει να μένει μαζί στο σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό – οι δύο ηθοποιοί έχουν την εταιρία παραγωγής Aikor Productions με την οποία δουλεύουν πάνω σε μεγάλα projects.

Επίσης, παρά τον χωρισμό τους, από τον Οκτώβριο θα παίξουν στην παράσταση της Ρέινας Εσκενάζυ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο έργο «Ο Τελευταίος Χορός» της Τάνιας Χαροκόπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο το 2008 σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα, όπου στο ενδιάμεσο μιας διπλής παράστασης ο Γιάννης κλήθηκε να δώσει ένα βραβείο με τη Μαρία Κορινθίου να βρίσκεται μέσα στο κοινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.