ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Η Μπίτνεϊ Σπίαρς ήρθε στην Ελλάδα, ανέβασε φωτογραφίες αλλά κανείς δεν την κατάλαβε (φωτο)

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Μπρίντεϊ Σπίαρς, καθώς ανάρτησε φωτογραφικό υλικό από το πρόσφατο, όπως έγραψε, ταξίδι της στην Ελλάδα

Η Μπίτνεϊ Σπίαρς ήρθε στην Ελλάδα, ανέβασε φωτογραφίες αλλά κανείς δεν την κατάλαβε (φωτο)

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήρθε στην Ελλάδα… «ινκόγκνιτο» αφού κανείς δεν την κατάλαβε.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Μπρίντεϊ Σπίαρς, καθώς ανάρτησε φωτογραφικό υλικό από το πρόσφατο, όπως έγραψε, ταξίδι της στην Ελλάδα.

«Φωτογραφίες που τράβηξα από ένα ταξίδι στην Ελλάδα πριν 2 μήνες» έγραψε η εκκεντρική σταρ στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.

Στην πρώτη από τα τρία φωτογραφικά καρέ, φαίνεται το εξωτερικό ενός γραφικού καφέ, με μπλε παράθυρα και πόρτες, κλιματαριά και ένα τραπεζάκι με καρέκλες.

Στη δεύτερη, απαθανάτισε ένα σοκάκι με πολύχρωμα λουλούδια και στην τρίτη, κατέγραψε το απέραντο Ελληνικό γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, με κάποιες βαρκούλες και μια «ιδέα» γης από το νησί ή τον τόπο όπου φέρεται να βρέθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.