ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Η σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Είναι επισημοποιημένη» – Τι λένε για το ενδεχόμενο γάμου

Πώς γνωρίστηκε με την πρώην παίκτρια του «My style rocks» ο γνωστός δικηγόρος

Η σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Είναι επισημοποιημένη» – Τι λένε για το ενδεχόμενο γάμου

Γνωστή έγινε η σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα, με την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» να την επιβεβαιώνει και να μιλάει για το ενδεχόμενο γάμου. 

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε για τη σύντροφό του, τραγουδίστρια και ηθοποιό, με την οποία μοιράζονται τη ζωή τους, τους τελευταίους μήνες: «Είναι μια προσωπικότης και εγώ δε θα σχετιζόμουν με ένα πρόσωπο που δεν είναι προσωπικότης». 

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω έναν συναισθηματικό δεσμό και αυτό τα λέει όλα. Ούτε διαψεύδω, ούτε την επιβεβαιώνω την είδηση του γάμου», δήλωσε ακόμη ο 84χρονος δικηγόρος.

«Έχει μια μεγάλη προσωπικότητα, έντονη προσωπικότητα. Είναι πανέξυπνη, έχει ακεραιότητα χαρακτήρος, είναι αποφασιστική και έχει μια γλυκύτητα ανεπανάληπτη. Οπωσδήποτε μου άρεσε και σαν γυναίκα. Έχουμε γνωριστεί εδώ και 3 μήνες περίπου…Μέσω κοινών φίλων…», δήλωσε για την Τζόρτζια Σιακαβάρα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Να σημειώσουμε, πως η σύζυγος του Κωνσταντίνου Πλεύρη και μητέρα του Θάνου, Νίκη έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2020 όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Τρία χρόνια μετά μια νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή του 84χρονου δικηγόρου.

Όσα είπε η Τζόρζια Σιακαβάρα για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, η Τζόρτζια Σιακαβάρα μίλησε στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha και στη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου.

-Πού γνωριστήκατε;

Σε μια εκδήλωση.

-Εκείνος σας προσέγγισε; Πώς έγινε η γνωριμία;

Κάποιος μας γνώρισε. «Χαίρετε», «χαίρετε». Ο κύριος τάδε, η κυρία τάδε. Το πώς θα εξελιχθεί αυτό, κανείς δεν ξέρει, για κανέναν μας.

-Είναι στα άμεσα σχέδιά σας ο γάμος; Η επισημοποίηση της σχέσης;

Επισημοποιημένη είναι. Αυτό είναι κάτι άλλο, είναι δικό μας θέμα, δεν είναι νομικό ενός γάμου.

-Για τις ιδαιολογικές του θέσεις;

Τι να πω; Ο καθένας έχει τις δικές του. Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του, δε θα κρίνω κανενός την…

-Τι ήταν αυτό που σας γοήτευσε στον συγκεκριμένο άνθρωπο;

Πολλά με γοήτευσαν, που δε χρειάζεται να αναφέρω. Τα ξέρω εγώ…

-Είναι στα άμεσα σχέδιά σας και η επισημοποίηση της σχέσης με κάποιον γάμο;

Κανείς δεν ξέρει αυτό, κανείς δεν ξέρει για κανέναν μας.

-Αφήνετε ανοιχτό το ενδεχόμενο, έτσι;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενδεχόμενο φυσικά, εφόσον υπάρχει η σχέση. Μέχρι εκεί αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.