ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η σύντροφος του Λ.Βιλντόσα που «άναψε φωτιές» στο ΟΑΚΑ (φώτο – βίντεο)

Επισκέφτηκε την Ελλάδα για να αλλάξει τον χρόνο με τον αγαπημένο της

Η σύντροφος του Λ.Βιλντόσα που «άναψε φωτιές» στο ΟΑΚΑ (φώτο – βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα σε αγώνα της 17ης ημέρας της Euroleague και έκλεισε το 2023 εν μέσω αποθέωσης από 18.000 οπαδούς του.

Την παράσταση έκλεψε η ομάδα του Αταμάν αλλά και ο Φατίχ Τερίμ ο οποίος πήγε στο ΟΑΚΑ μετά από πρόσκληση του συμπατριώτη του, μια ημέρα μετά από την άφιξή του από την Τουρκία.

Από την Τουρκία όμως ταξίδεψε στην Ελλάδα και η Μιλίτσα Τάσιτς. Ποια είναι η κυρία; Μα η σύντροφος του Λούκας Βιλντόσα.

Ο Αργεντινός μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ την γνώρισε την περασμένη σεζόν όταν έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα και πως τα έφερε έτσι η μοίρα να κλείνει το 2023 με νίκη επί της ομάδας της Σερβίας και με την Μιλίτσα στην εξέδρα.

Η 25χρονη βολεϊμπολίστρια που από το καλοκαίρι βγάζει το ψωμί της στην Τουρκία έχει και αυτή παίξει στον Ερυθρό Αστέρα αλλά και στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Έπαιξε βόλεϊ και σπούδασε οικονομικά στις ΗΠΑ και αυτές τις ημέρες εκμεταλλεύτηκε την ολιγοήμερη άδεια από την ομάδα της και θα υποδεχτεί τη νέα χρονιά μαζί με τον έρωτα της ζωής της.

Τόσο ο Λούκας όσο και η Μιλίτσα ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά στο Βελιγράδι και γρήγορα τα ΜΜΕ αποκάλυψαν την σχέση τους. Η πιο όμορφη βολεϊμπολίστρια της Σερβίας μαγνητίζει όπου και να πάει τα βλέμματα και το ίδιο έγινε και στο ΟΑΚΑ!

Το ζευγάρι που διανύει τον πρώτο χρόνο της σχέσης του είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Οι δύο τους λόγω αθλητικών υποχρεώσεων ζουν σε άλλες χώρες αλλά λατρεύουν την Αθήνα αλλά και τα ελληνικά νησιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περασμένο καλοκαίρι επέλεξαν για τις διακοπές τους την Κρήτη και πέρασαν φανταστικά. Κατά γενική ομολογία ο Λούκας έβαλε το… τρίποντο της ζωής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.