ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Η τελευταία επιθυμία της Σ.Ντόχερτι – «Θέλω η τέφρα μου να αναμιχθεί με τις στάχτες του σκύλου και του πατέρα μου» 

Η ηθοποιός είχε μιλήσει ακόμα για την κηδεία της

Η τελευταία επιθυμία της Σ.Ντόχερτι – «Θέλω η τέφρα μου να αναμιχθεί με τις στάχτες του σκύλου και του πατέρα μου» 

Θλίψη επικρατεί στο Χόλιγουντ μετά τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι, της αγαπημένης «Μπρέντα» του «Beverly Hills 90210». 

Η Shannen Doherty πέθανε το Σάββατο ύστερα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο, όμως λίγους μήνες νωρίτερα, είχε αποκαλύψει την τελευταία της επιθυμία για το πώς ήθελε την κηδεία της.

Μιλώντας στο podcast της «Let’s Be Clear», η αγαπημένη ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι ήθελε η τέφρα της να αναμιχθεί με αυτή του σκύλου και του πατέρα της. «Δεν θέλω να με θάψουν και να μην με αποτεφρώσουν», είχε πει, σύμφωνα με το People. Ακόμη είπε ότι ήθελε η τέφρα της να διασκορπιστεί στο Μαλιμπού, όπου εκείνη και ο πατέρας της, Τζον Τόμας Ντόχερτι, περνούσαν «πολύτιμο χρόνο» μαζί.

Η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε ακόμα για την κηδεία της.

«Υπάρχουν πολλοί που νομίζω ότι θα εμφανιστούν στην κηδεία μου και δεν τους θέλω εκεί. Δεν τους θέλω εκεί γιατί οι λόγοι που θα τους κάνουν να έρθουν, δεν είναι αρκετοί. Όσοι δεν με συμπαθούν πραγματικά -και έχουν τους λόγους τους- δεν χρειάζεται να έρθουν στην κηδεία μου», είχε πει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα εμφανιστούν επειδή είναι το πολιτικά ορθό, οπότε θέλω να τους αφαιρέσω την πίεση και θέλω η κηδεία μου να είναι σαν μια γιορτή αγάπης. Δεν θέλω οι άνθρωποι να κλαίνε ή να λένε κρυφά: “Δόξα τω Θεώ, αυτή η σκύλα είναι νεκρή τώρα”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.