ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η TikToker Κατερίνα Σαλακά «καίει» την Μαρίνα Σάττι – «Δεν μου έχουν φερθεί ξανά τόσο άσχημα» λέει κλαίγοντας

«Δεν με άφησαν ούτε τουαλέτα να πάω» λέει

Η TikToker Κατερίνα Σαλακά «καίει» την Μαρίνα Σάττι – «Δεν μου έχουν φερθεί ξανά τόσο άσχημα» λέει κλαίγοντας

Μπορεί η Κατερίνα Σαλακά να έγινε γνωστή στο ελληνικό TikTok για την αυτοπεποίθηση και το πλατύ της χαμόγελο ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, ανέβασε μερικά κλιπ, όπου έχει ξεσπάσει σε κλάματα και βρίσκεται σε σοκ, εξαιτίας της Μαρίνας Σάττι.

Η τραγουδίστρια έχει συνεργασία με την TikToker μιας και έχει χρησιμοποιήσει με την άδειά της, αποσπάσματα από βίντεο που έχουν γίνει viral στο TikTok. Κατά την Κατερίνα Σαλακά, είχαν συμφωνήσει να ανέβει μαζί με τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή στον Λυκαβηττό, αλλά της απαγόρεψαν την είσοδο.

@katerinasalaka

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Όπως ακούγεται να λέει αναστατωμένη σε ένα από τα βίντεο: «Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο».

@katerinasalaka

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Συνέχισε να ανεβάζει κλιπ από τον χώρο της συναυλίας, με δάκρυα στα μάτια και επαναλάμβανε ξανά και ξανά, πως δεν της έχει φερθεί τόσο άσχημα, ποτέ κανείς στη ζωή της. Τόνιζε δε, ότι εκτός από την είσοδο στη σκηνή, την εμπόδισαν μέχρι και τουαλέτα να πάει.

@katerinasalaka

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.