
Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε χθες (17/02) το παρών στην απονομή του πλατινένιου άλμπουμ του Πέτρου Ιακωβίδη, στηρίζοντας τον συνεργάτη και καλό της φίλο.
Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις φήμες που στο παρελθόν την ήθελαν σε σχέση με τον Πέτρο Ιακωβίδη.
«Μην πούμε τέτοια πράγματα τώρα, να πούμε τα ωραία. Ζευγάρι δεν είμαστε προφανώς. Είμαστε αγαπημένοι, είμαστε σαν αδέλφια και γελάμε με τέτοια δημοσιεύματα», απάντησε χαρακτηριστικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.