ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Πηλαδάκης – Ν.Παναγιωτακοπούλου: Οριστικός χωρισμός για το ζευγάρι

«Αυτή τη στιγμή συγκατοικούν, μέχρι η Ναυσικά να σταθεί στα πόδια της και να βρει ένα σπίτι» ανέφερε η Τ.Μεσσαροπούλου

Κ.Πηλαδάκης – Ν.Παναγιωτακοπούλου: Οριστικός χωρισμός για το ζευγάρι

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης έχουν χωρίσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day». 

«Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία, η σχέση αυτή έχει λήξει. Δεν έχουν σκοτωθεί, δεν έχουν πλακωθεί. Κατάλαβαν ότι οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές, υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας, η οποία εύλογα μπορεί να δημιουργήσει και κάποια θεματάκια» είπε η ρεπόρτερ, Τίνα Μεσσαροπούλου, που μετέφερε την είδηση.

Στην συνέχεια, η Τίνα Μεσσαροπούλου εξήγησε ότι, οι πληροφορίες της, της λένε πως δεν έχει προκύψει καβγάς ανάμεσά τους και ίσως να μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι. «Εμένα αυτό που μου διευκρίνισαν ότι δεν σκοτώθηκαν, δεν μάλωσαν… Μπορεί να μένουν και στο ίδιο σπίτι μέχρι η Ναυσικά να καταφέρει να βρει κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή συγκατοικούν, μέχρι η Ναυσικά να σταθεί στα πόδια της και να βρει ένα σπίτι» είπε.

Οι σχέσεις του φερόμενου ως πρώην ζευγαριού φαίνεται πως παραμένουν καλές. Πρόσφατα, είχαν βγει για ποτό με τη Μαρία Αντωνά, τον Γιώργο Λιάγκα και τον Πάνο Καλίδη με τη γυναίκα του.

Η αναβολή του γάμου τους

Τον Απρίλιο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναφερόμενη στο διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου, έκανε και μια νύξη για τα δημοσιεύματα που ήθελαν και την ίδια να χωρίζει. «Πολύ τρανό παράδειγμα είναι η δική μου περίπτωση που δεν έχω χωρίσει ποτέ και με έχουν χωρίσει 48 φορές» είπε.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε ρωτηθεί για την αναβολή που πήρε ο γάμος τους και σχετικά με αυτό, απάντησε στην εκπομπή «Fay’s Time» ότι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο γάμος αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όλο το καλοκαίρι είχα θέατρο, δεν μπορούσα ταυτόχρονα να το ετοιμάσω. Δεν ήθελα να κάνω έναν γάμο υπό πίεση. Θέλω να το χαρώ, οπότε το ανέβαλα προς το παρόν. Πάει προς άνοιξη/καλοκαίρι του 2024. Πριν μερικές μέρες με χώρισαν, δεν ασχολούμαι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.