ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Πλεύρης και Τ.Σιακαβάρα «τράβηξαν» τα βλέμματα στο γάμο της Ε.Ελέτσι με τον Ν.Λεμονίδη (βίντεο)

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου

Κ.Πλεύρης και Τ.Σιακαβάρα «τράβηξαν» τα βλέμματα στο γάμο της Ε.Ελέτσι με τον Ν.Λεμονίδη (βίντεο)

Το απόγευμα του Σαββάτου (9/12), η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, και μεταξύ των καλεσμένων τους βρέθηκαν και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, όπου και «τράβηξαν» τα βλέμματα.

Να σημειωθεί πως ο 83χρονος δικηγόρος επιβεβαίωσε τον έρωτά του για την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, και ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν τον δικό τους γάμο.

Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του ζευγαριού συγκεντρώθηκαν σε έναν πολυχώρο εκδηλώσεων λίγο έξω από την Αθήνα για τον γάμο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor εμφανίστηκε στο πλευρό του καλού της φίλου, Zeraw, ο οποίος τη συνόδευσε και την παρέδωσε στον γαμπρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Παντρεύτηκε τον γιατρό της καρδιάς της, Νεκτάριο Λεμονίδη! Φωτογραφίες
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.