ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Στιούαρτ: Η σέξι εμφάνισή της με μίνι φούστα και ζαρτιέρες (φώτο)

Το look είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά αποκαλυπτικών συνόλων της ηθοποιού

Κ.Στιούαρτ: Η σέξι εμφάνισή της με μίνι φούστα και ζαρτιέρες (φώτο)

Η Κρίστιεν Στιούαρτ το τελευταίο διάστημα αναμφίβολα έχει επιλέξει ένα λουκ πιο τολμηρό.

Η ηθοποιός εθεάθη να φορά μια μίνι φούστα και ένα τόπλες δερμάτινο μπλέιζερ που αναδείκνυε διακριτικά ένα διχτυωτό bralette.

Ωστόσο, ήταν μαύρες στιλέτο γόβες με τις κόκκινες σόλες σε συνδυασμό με μαύρες ζαρτιέρες που έδωσαν πραγματικά μια σαγηνευτική και άκρως τολμηρή ανατροπή στο look της, ανοίγοντας τον δρόμο για μια (πιθανή) νέα τάση.

Το look είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά αποκαλυπτικών συνόλων της ηθοποιού. Στις 12 Μαρτίου φόρεσε ένα μπεζ look Brunello Cucinelli που αποτελούταν ένα πουκάμισο με ασορτί πλεκτό εσώρουχο το οποίο συμπλήρωσε με διάφανο καλσόν, μπορντό loafers και μια καπιτονέ μαύρη τσάντα Chanel.

Στην πρεμιέρα του Love Lies Bleeding στο κόκκινο χαλί, ο Stewart εμφανίστηκε στην εκδήλωση με ένα κορμάκι από την Cosabella, το οποίο είχε λεπτές τιράντες και έντονες cut out λεπτομέρειες. Αντί να επιλέξει ένα παντελόνι, ολοκλήρωσε το look με μαύρο διάφανο καλσόν.

Περιττό να πούμε ότι η Stewart βρίσκεται επίσημα στην cool girl εποχή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.