ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Κ.Τζένερ: «Έχω όγκο στην ωοθήκη – Θα κάνω επέμβαση»

«Είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, γιατί μου ήρθαν όλα βολικά με εσάς» είπε η επιχειρηματίας

Κ.Τζένερ: «Έχω όγκο στην ωοθήκη – Θα κάνω επέμβαση»

Η Κρις Τζένερ ξέσπασε σε κλάματα και αποκάλυψε στις κόρες της, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Στο πρώτο teaser του νέου κύκλου του ριάλιτι «The Kardashians», η επιχειρηματίας είχε αποκαλύψει πως έχει όγκο, χωρίς φυσικά να προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν του επεισοδίου αυτής της εβδομάδας, η Κρις Τζένερ είπε στις τρεις κόρες της, Κλόε Καρντάσιαν, Κιμ Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ, πως έλαβε κάποια νέα από τους γιατρούς της, τα οποί θα απαιτούσαν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η αποκάλυψη της Κρις Τζένερ για τον όγκο στην ωοθήκη

«Ήθελα να σας πω κάτι παιδιά… Πήγα στο γιατρό και έκανα τις εξετάσεις μου» είπε στην οικογένειά της πριν αρχίσει να κλαίει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Άσπεν του Κολοράντο. «Βρήκαν – κι αυτό με κάνει πραγματικά πολύ συναισθηματική – αλλά βρήκαν μία κύστη και έναν μικρό όγκο στην ωοθήκη μου».

Και συνέχισε: «Η Δρ. Α είπε ότι πρέπει να μου αφαιρέσουν τις ωοθήκες». Η Κρις Τζένερ, η οποία έχει αποκτήσει έξι παιδιά από τους γάμους της με τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν και την Κέιτιλι Τζένερ (τότε Μπρους Τζένερ), εξήγησε στη συνέχεια, πώς αισθάνεται για την αφαίρεση των ωοθηκών της.

«Είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, γιατί μου ήρθαν όλα βολικά με εσάς» προσθέτοντας: «Εκεί συνελήφθησαν όλα τα παιδιά μου και εκεί μεγάλωσαν, στην κοιλιά μου. Οπότε αυτό είναι ένα πολύ ιερό μέρος για μένα».

Πώς αντέδρασαν οι κόρες της

H κόρη της, Κιμ Καρντάσιαν πήρε στη συνέχεια τον λόγο, και παραδέχτηκε ότι νιώθει «μεγάλη λύπη» για τη μαμά της, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να φανταστεί τι περνάει ή πόσο φοβισμένη μπορεί να αισθάνεται με την είδηση ότι θα πρέπει να κάνει επέμβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια, όταν η Κλόε παίρνει τηλέφωνο της αδερφή τους Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Κρις της λέει τα νέα, η μεγαλύτερη κόρη της, εξηγεί ότι καταλαβαίνει τι πιθανώς νιώθει η μαμά της, γιατί κι εκείνη θα το ένιωθε. «Είναι η γυναικεία σου δύναμη και αυτό δεν σημαίνει ότι αφαιρεί αυτό που είναι ή αυτό που έχει βιώσει, αλλά θα ένιωθα το ίδιο για το τι έχει δημιουργήσει» είπε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.