ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν είχα στο μυαλό μου το δεύτερο παιδί»

«Δεν το είχαμε προγραμματίσει - Έχω μπει στον πέμπτο μήνα και εύχομαι όλα να πάνε καλά»

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν είχα στο μυαλό μου το δεύτερο παιδί»

Η Κατερίνα Στικούδη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης που έκανε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Κριστίνα Αγκιλέρα στη Μάλτα τονίζοντας μεταξύ αλλων πως «δεν είχα στο μυαλό μου το δεύτερο παιδί».

«Έχω ακόμη έναν λόγο να θέλω να δω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος. Σε πέντε μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Στικούδη.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Καλοδεχούμενο, γερό να είναι. Με το καλό. Έχω μπει στον πέμπτο μήνα και εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να τα δίνω όλα στη σκηνή. Είμαι καλά, είμαι υγιής. Μπορώ να κάνω κάποια πράγματα, πάντα προσεγμένα όμως. Έχω πάρει 1,5 κιλό, θα πάρω κι άλλα, μην αγχώνεστε. Δε προσπαθώ να κρυφτώ από κάτι. Εγώ ζω κανονικά, ανακοινώνουμε κάποια πράγματα όταν είμαστε έτοιμοι.

Ο Βύρωνας είναι πολύ καλά. Του λέω για μια κοιλιά που έχει μωράκι αλλά δε μπορεί ακόμη να το καταλάβει. Ήταν όμορφη η στιγμή της ανακοίνωσης. Ένιωσα πολύ άνετα. Μπορεί να ήταν 80.000 άτομα από κάτω αλλά εγώ ένιωσα σαν να είμαστε στο σπίτι… Στον Βύρωνα το ανακοινώσαμε όπως όλοι, του εξηγούμε ότι θα έρθει και κάποιος άλλος, δε θα είναι μόνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είχα στο μυαλό μου το δεύτερο παιδί. Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το φύλο, αλλά θα το βρούμε» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.