ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Το προκλητικό βίντεο που ανέβασε με τα γυμνά της οπίσθια κολλημένα σε παράθυρο (upd)

Η ηθοποιός έγινε θέμα συζήτησης στα διεθνή medi

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Το προκλητικό βίντεο που ανέβασε με τα γυμνά της οπίσθια κολλημένα σε παράθυρο (upd)

Ένα προκλητικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια ανέβασε στο Instagram η Κέιτ Μπέκινσεϊλ.

Η ηθοποιός έγινε θέμα συζήτησης στα διεθνή media, μετά την ανάρτηση του κλιπ που τη δείχνει να έχει κατεβάσει το παντελόνι της και να κολλάει τα γυμνά της οπίσθια στο τζάμι ενός ένα πολυώροφου κτιρίου, απέναντι από γνωστό πολυκατάστημα.

Στη λεζάντα, έγραψε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση, μια μέρα μετά τον θάνατο του γάτου της, Clive, τον Ιούνιο του 2023 όταν έλαβε «φρικτά νέα». Από τα όσα έγραψε, ωστόσο, δεν έκανε ξεκάθαρο τον λόγο που το έκανε.

Δείτε το βίντεο

Τι έγραψε στη δημοσίευση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Την επομένη μέρα από τον θάνατο του Clive έλαβα μερικά από τα πιο φρικτά νέα που έχω λάβει ποτέ το επόμενο πρωί. Μερικές φορές δεν υπάρχει τίποτα άλλο για αυτό, παρά ο φίλος σου να εμφανιστεί όσο πιο σκληρά γίνεται και να περάσει το βράδυ, κάνοντας τηλεφωνικές φάρσες και να δείχνει τον κ… στο Harvey Nichols, γιατί μερικές φορές όταν ο πάτος πέφτει από τον κόσμο σου, η μόνη απάντηση μετά το κλάμα μέχρι αηδίας, είναι ο ίδιος σου ο πάτος» έγραψε και ευχαρίστησε τη φίλη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.