ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κιμ Καρντάσιαν: Δημοσίευσε νέες σέξι φωτογραφίες της και προκάλεσε «πανικό» στους followers της

Έδειξε τις «φονικές» καμπύλες της

Κιμ Καρντάσιαν: Δημοσίευσε νέες σέξι φωτογραφίες της και προκάλεσε «πανικό» στους followers της

Μια νέα σέξι φωτογραφία που δείχνει το μπούστο και τους περίφημους γλουτούς της, ενώ ποζάρει με ένα μικροσκοπικό κορμάκι, ανέβασε στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν.

Το σέξι σύνολό της τόνιζε τη θηλυκή σιλουέτα της αλλά και τη μικροσκοπική της μέση καθώς φωτογραφήθηκε στην ντουλάπα της περιτριγυρισμένη από επώνυμα πορτοφόλια, παπούτσια και παλτό.

Μοιράστηκε επίσης μία σειρά απο εντυπωσιακες selfies με το αυτοκίνητο ενώ προσπαθούσε να κάνει FaceTime με την μεγαλύτερη κόρη της North West, 11 ετών, την οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Kάνιε Γουεστ.

«Τον τελευταίο καιρό…», έγραψε στη λεζάντα της συλλογής φωτογραφιών. Η σταρ του ριάλιτι έδειξε επίσης τις δεξιότητές της στη φωτογραφία, προσθέτοντας ένα ειδυλλιακό τοπίο, καθώς έφτασε στο Camarillo της Καλιφόρνια. Ειδικότερα, εθεάθη για τελευταία φορά στην πόλη να γιορτάζει τα 42α γενέθλιά της σε ένα εστιατόριο In N Out Burger, αφού το ιδιωτικό της τζετ δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο Λας Βέγκας λόγω καιρικών συνθηκών.

Η ιδρύτρια της SKIMS έδωσε στους θεατές μια γεύση από τον πλούσιο τρόπο ζωής της με μια φωτογραφία της να λαμβάνει θεραπεία με μάσκα θεραπείας με υπέρυθρο φως καθώς ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι μόνο με σουτιέν και ιδρώνει ενώ βρίσκεται στο τζετ της.

Η Κιμ «ανέβασε» μεταξύ άλλων μια φωτογραφία του Tesla Cybertruck της, με τιμή που κυμαίνεται από $81.895 έως $120.00 ανάλογα με το μοντέλο και τις προσθήκες. Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της με παιδιά και μια φίλη της καθώς απολάμβαναν μαζί σνακ. Η επιχειρηματίας μοιράστηκε επίσης διάφορα άλλα στιγμιότυπα δείχνοντας άλλες στιγμές από τη φωτογραφική της μηχανή. Οι φωτογραφίες της Kιμ έκαναν θραύση στους 360 εκατομμύρια followers της, συγκεντρώνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια από υποστηρικτικούς θαυμαστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι τόσο εμβληματική για αυτό, μερικές φορές ξεχνάω ότι η Kιμ ζει στον ίδιο κόσμο με εμένα», έγραψε ένας θαυμαστής. Ένας άλλος επεσήμανε την ομορφιά της μητέρας τεσσάρων παιδιών, προσθέτοντας: «Πώς είναι ακόμα η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη!;» Η Κιμ εμφανίστηκε πρόσφατα στο δείπνο Caring for Women του Ιδρύματος Kering στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Δευτέρας. Φόρεσε ένα λαμπερό λευκό φόρεμα από λατέξ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.