ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κιμ Κατράλ: Ποζάρει με εσώρουχα στα 67 της και εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο κορμί της (φωτο)

Οι θαυμαστές της Κατράλ εξήραν την εξωτερική της εμφάνιση και την άνεση που είχε μπροστά στον φακό

Κιμ Κατράλ: Ποζάρει με εσώρουχα στα 67 της και εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο κορμί της (φωτο)

Μια φωτογράφιση με εσώρουχα έκανε πρόσφατα η Κιμ Κατράλ, γνωστή από τον ρόλο της Σαμάνθα στη δημοφιλή σειρά «Sex and the City».

Η 67χρονη ηθοποιός προώθησε τη μάρκα εσωρούχων της Κιμ Καρντάσιαν, παρουσιάζοντας την καλογυμνασμένη της σιλουέτα με τρία διαφορετικά κομμάτια στη σελίδα της εταιρείας στο Instagram.

Οι θαυμαστές της Κατράλ εξήραν την εξωτερική της εμφάνιση και την άνεση που είχε μπροστά στον φακό.

Δείτε τις φωτογραφίες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.