ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει χωρίς σουτιέν στη Μύκονο (φωτο) 

«Μέχρι να πέσει και το τελευταίο πέταλο» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει χωρίς σουτιέν στη Μύκονο (φωτο) 

Η Κλέλια Ανδριολάτου πόζαρε με σέξι διάθεση στο Instagram και ενθουσίασε το διαδικτυακό κοινό της. 

Η πρωταγωνίστρια του Maestro βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων για τα γυρίσματα της νέας ταινίας που συμμετέχει, με την ίδια να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η όμορφη ηθοποιός γιόρτασε, μάλιστα, στη Μύκονο και τα 28α γενέθλιά της προ ολίγων ημερών, και πέρασε την ξεχωριστή για την ίδια ημέρα παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα.

Κλέλια Ανδριολάτου: Οι φωτογραφίες από το Νησί των Ανέμων

Σε νέα στιγμιότυπα που «ανέβασε» στο Instagram την Τρίτη, 15/10, η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει με σέξι διάθεση στον φωτογραφικό φακό, ενθουσιάζοντας τους followers της.

Στις σχετικές εικόνες, η ηθοποιός φοράει κατάσαρκα ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, το οποίο έχει αφήσει ανοιχτό, ενώ στα χέρια της κρατά ένα ροζ τριαντάφυλλο.

«Μέχρι να πέσει και το τελευταίο πέταλο» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου στη λεζάντα της ανάρτησής της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της χαρίζουν χιλιάδες likes και να την αποθεώνουν στα σχόλια.

«Θα μας πεθάνεις καμιά ώρα!», «Όμορφη», «Κούκλα», «Κόλαση!», «Θεά», «Ένα λουλούδι είσαι!», ήταν μερικά από τα σχόλια θαυμασμού που δέχτηκε η Κλέλια Ανδριολάτου στη νέα της ανάρτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.