ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

«Κλωνοποίησαν» τις φωνές του Σ.Γονίδη και του Ν.Σφακιανάκη και με την χρήση ΑΙ έφτιαξαν τραγούδι για τον Β.Καρρά

Η ανάρτηση του Σ.Γονίδη για το περιστατικό

«Κλωνοποίησαν» τις φωνές του Σ.Γονίδη και του Ν.Σφακιανάκη και με την χρήση ΑΙ έφτιαξαν τραγούδι για τον Β.Καρρά

Ένα τραγούδι που «κυκλοφορεί» στο internet για τον Βασίλη Καρρά και ακούγεται σαν να το ερμηνεύουν ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νότης Σφακιανάκης, είναι αποτέλεσμα τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Το έκανε γνωστό ο ίδιος ο Σταμάτης Γονίδης πριν από μερικές μέρες με ανάρτηση στο Facebook και σήμερα το… «τραγούδι» έπαιξε στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να δηλώνει σοκαρισμένος από το πόσο ακριβείς είναι οι φωνές του Σταμάτη Γονίδη και Νότη Σφακιανάκη.

«Έχουν κλωνοποιήσει τις φωνές μας. Είναι ντροπή διάφοροι επιτήδειοι να χρησιμοποιούν τα ονόματα μας χωρίς την άδεια μας για ιδίων όφελος», ανέφερε ο Σταμάτης Γονίδης, σημειώνοντας ότι το τραγούδι που δημιουργήθηκε με ΑΙ για τον Βασίλη Καρρά, δεν το έχει εγκρίνει ο ίδιος και ουδέποτε συμμετείχε.

«Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου», σημειώνει ο τραγουδιστής.

Η ανάρτηση που έκανε:

«Φίλες και φίλοι την προσοχή σας παρακαλώ.

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα τραγούδι στο οποίο παρουσιάζει εμένα και τον αγαπημένο μου Νότη Σφακιανάκη ως δήθεν ντουέτο προς τιμήν του Βασίλη Καρρά.

Είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.

(AI cover )

Έχουν κλωνοποίησει τις φωνές μας.

Ουδέποτε συμμετείχα και δεν το εγκρίνω.

Είναι ντροπή διάφοροι επιτήδειοι να χρησιμοποιούν τα ονόματα μας χωρίς την άδεια μας για ιδίων όφελος.

Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου.

Λυπάμαι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σταμάτης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.