
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε το «παρών» σε φιλανθρωπική εκδήλωση, όπου τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, αλλά και για τη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα δύο παιδιών.
Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Buongiorno», ανέφερε πως δεν της λείπει η τηλεόραση, καθώς η οικογένειά της την γεμίζει απόλυτα. Ωστόσο, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για ένα πιθανό τηλεοπτικό comeback, χωρίς να έχει λάβει οριστικές αποφάσεις.
«Αυτή τη στιγμή δεν μου λείπει η τηλεόραση. Απολαμβάνω την καθημερινότητά μου με τα παιδιά, αυτό είναι που θέλω τώρα. Βρίσκομαι σε κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν ξέρω αν η επιστροφή μου θα γίνει άμεσα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Αν και, όπως είπε, θα ήθελε να πραγματοποιηθεί, η προτεραιότητά τους αυτή τη στιγμή είναι η οικογένειά τους. «Θέλω να παντρευτώ, αλλά δεν έχω προλάβει… Συνέχεια είμαι έγκυος!», σχολίασε με χιούμορ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.