
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή του Θεάτρου Λυκαβηττού το βράδυ της Τετάρτης (05/02), συμμετέχοντας σε φιλανθρωπική εκδήλωση, όπου είπε τραγούδια μαζί με την Άννα Βίσση.
Σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του πρώτου του παιδιού, αλλά και για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την Άννα Βίσση.
«Η ζωή μου μετά το παιδί έχει αλλάξει προς το καλύτερο και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από αυτό, από την οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση που του έγινε για το τραγικό περιστατικό στο Ηράκλειο, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που έγινε με το 3χρονο παιδί».
Τέλος, αποκάλυψε ότι σκέφτεται μια μελλοντική συνεργασία με την κορυφαία ερμηνεύτρια. Συγκεκριμένα, όπως είπε: «Κάποια στιγμή θα κάνουμε ντουέτο με την Άννα Βίσση, μαζί της ξεκίνησα το 2005».
Στο πλευρό του βρισκόταν και η Αλεξάνδρα Νίκα, με την οποία διατηρεί σχέση, ενώ μετά την εμφάνισή του, οι δυο τους πέρασαν μαζί το υπόλοιπο της βραδιάς, απολαμβάνοντας το ποτό τους.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.