ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Ξεσπά ο Μάρκος Σεφερλής: «Η σάτιρα δεν έχει όρια η δημοσιογραφία έχει; – Ήρεμα ρωτάω»

«Μήπως από εδώ και στο εξής οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να κάνουν την ερώτηση ''Η δημοσιογραφία έχει όρια;''» αναφέρει

Ξεσπά ο Μάρκος Σεφερλής: «Η σάτιρα δεν έχει όρια η δημοσιογραφία έχει; – Ήρεμα ρωτάω»

Για τα όρια της σάτιρας και της δημοσιογραφίας μίλησε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μάρκος Σεφερλής.

Όπως δήλωσε ο γνωστός κωμικός: «Ακούω συνέχεια σε όλες τις πρωινές εκπομπές την ίδια ερώτηση ”Η σατίρα έχει όρια;”. ‘Οχι, η σάτιρα δεν έχει όρια». Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι η σάτιρα δεν έχει πρόστιμα ούτε πειθαρχικό. Αυτά τα έχει η δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η κακή δημοσιογραφία. Άρα, μήπως από εδώ και στο εξής οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να κάνουν την ερώτηση ”Η δημοσιογραφία έχει όρια;”»

Στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο έγραψε: «Ήρεμα ρωτάω!»

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και ο Μάρκος Σεφερλής δεν ανέφερε συγκεκριμένα κάποια εκπομπή ή δημοσιογράφο, δεν αποκλείεται το βίντεο να αφορούσε και στην πρόσφατη παραπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, για το ρεπορτάζ με το ακίνητο που έμενε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι δύο άντρες εξάλλου το τελευταίο διάστημα ανταλλάσσουν αιχμηρά σχόλια μεταξύ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την εκπομπή «Πρωινό» και η σχέση τους δεν είναι καλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.