ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λ.Ελευθερίου για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Αισθανόμαστε κι εμείς προδομένοι»

Ο ηθοποιός κρατά επιφυλάξεις για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας

Λ.Ελευθερίου για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Αισθανόμαστε κι εμείς προδομένοι»

Στη δημοσιότητα συνεχίζουν να έρχονται στοιχεία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο ο οποίος κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Στον παρελθόν μάλιστα είχε γίνει και μια φιλανθρωπική συναυλία που έκανε στο παρελθόν η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» με τον Λευτέρη Ελευθερίου να είναι ο παρουσιαστής της βραδιάς.

Ο ηθοποιός μίλησε στο MEGA και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για όσα έχουν αποκαλυφθεί ενώ κρατά επιφυλάξεις για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Αισθανόμαστε κι εμείς προδομένοι. Εμένα αυτό που κάνει πρωτίστως εντύπωση και μάλλον από εκεί ξεκινάνε όλα είναι ότι ο κ. Πολυχρονόπουλος δεν ήταν μόνος του. Είχε πολλούς συνεργάτες κι όλοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν εκείνη την βραδιά»

Η συναυλία είχε διαρκέσει έξι ώρες και είχε σκοπό ο «Ο Άλλος Άνθρωπος» να αποκτήσει το δικό του σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλλιτέχνες και συγκροτήματα από τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Ευρυδίκη, την Ελένη Δήμου και την Ανδριάνα Μπάμπαλη ένωσαν τις φωνές τους για να βοηθήσουν αφιλοκερδώς το σπουδαίο έργο της κοινωνικής κουζίνας. Οι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα γιατί το σχέδιο ήταν μεγαλόπνοο, όπως τουλάχιστον το είχε περιγράψει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.