ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Λ.Γαβαλάς: «Περισσότερο έχω ερωτευτεί γυναίκες νοητικά παρά να κάνω σεξ με ένα αρσενικό»

«Όλη η "φασαρία" του no gender έκανε καλό - Όσο απαγορευμένο είναι κάτι, τόσο περισσότερο θέλει ο άλλος να το κάνει»

Λ.Γαβαλάς: «Περισσότερο έχω ερωτευτεί γυναίκες νοητικά παρά να κάνω σεξ με ένα αρσενικό»

Για ακόμη μια φορά ο εκκεντρικός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς αποφάσισε να μας μιλήσει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. 

Μιλώντας στο περιοδικό InStyle ανέφερε πως περισσότερο έχει ερωτευτεί γυναίκες νοητικά, παρά να κάνει σεξ με ένα αρσενικό!

Συγκεκριμένα όπως είπε: «Εγώ είμαι υπέρ του σεβασμού. Ο κόσμος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Προσωπικά, έχω ερωτευτεί γυναίκες νοητικά, τους έχω ανοίξει και την πόρτα και την καρδιά μου, πιο πολύ από το να έχω κάτι άλλο, πιο επιτηδευμένο, που μπορεί να λέγεται σεξ ή οτιδήποτε, με ένα αρσενικό», εξήγησε.

«Όλη η “φασαρία” του no gender έκανε καλό. Γιατί όσο απαγορευμένο και κατακριτέο είναι κάτι, τόσο περισσότερο θέλει ο άλλος να το κάνει».

«Μέσα μου αισθάνομαι μία ισορροπία καταπληκτική. Είμαι no gender».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.