ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Λ.Παπαδάκη: «Επέλεξα να είμαι εκτός κυκλωμάτων και αισθάνομαι καλά με το τίμημα που πλήρωσα»

«Αυτή η δουλειά είναι θέμα τύχης, να βρεθείς τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος»

Λ.Παπαδάκη: «Επέλεξα να είμαι εκτός κυκλωμάτων και αισθάνομαι καλά με το τίμημα που πλήρωσα»

Η Λουκία Παπαδάκη, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, μίλησε για τις κλίκες που υπάρχουν στον καλλιτεχνικό χώρο τονίζοντας πως «επέλεξα να είμαι εκτός κυκλωμάτων, δεν είμαι κρίκος μιας αλυσίδας».

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Τύπος TV», ανέφερε:

«Αισθάνομαι καλά με το τίμημα που πλήρωσα. Επέλεξα να είμαι εκτός κυκλωμάτων, δεν είμαι κρίκος μιας αλυσίδας. Δεν το λέω επικριτικά, αλλά ως δεδομένο.

Κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν για τους λόγους τους –ξέροντας ότι θα τους κοστίσει- να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο. Δεν είμαι η μόνη, υπάρχουν πολλοί.

Αυτή η δουλειά είναι θέμα τύχης, να βρεθείς τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με κάνει ευτυχή το γεγονός ότι μου ζητούν συνεργασία γι’ αυτό ακριβώς που φέρω, το ήθος, την ευπρέπεια, τον επαγγελματισμό, την καλή διάθεση, την πειθαρχία, την παιδεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.