ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Γίνονται πάρα πολλά πάρτι σαν του Diddy στη Μύκονο»

«Άλλους τους τσακώνουν και δεν μιλάνε ή τσακώνουν τα μικρούλικα, για να πουν ότι έπιασαν 10 άτομα», πρόσθεσε

Λάκης Γαβαλάς: «Γίνονται πάρα πολλά πάρτι σαν του Diddy στη Μύκονο»

Στα πάρτι των celebrities στη Μύκονο και στην περίοδο που έμεινε στη φυλακή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» στο κανάλι N1 Casino του YouTube, με τον ίδιο να καλείται να αποκαλύψει μία «τρελή» ιστορία από την περίοδο που πέρασε στην φυλακή.

«Μου έστειλε γράμμα κάποιος στη φυλακή και μου έγραψε “είμαι ο γιος της Ελένης Βιτάλη, έχω κιθάρα και θα ήθελα κάποια στιγμή να ζητήσουμε από το αρχιφυλακείο να σου παίξω ένα τραγούδι της μάνας μου”. Είναι αληθινή ιστορία. Πηγαίνω στο αρχιφυλακείο και τους λέω “καλέ, έχουμε εδώ τον γιο της Βιτάλη, να κάνουμε ένα πάρτι”. Τελικά, το κάναμε με άλλους, γιατί ήταν ψέμα», αφηγήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Λάκης Γαβαλάς: Γίνονται πάρα πολλά πάρτι σαν του Diddy στη Μύκονο

Ο ίδιος μίλησε και για τα πάρτι με celebrities όπου έχει βρεθεί, περιγράφοντας: «Γίνεται ένα πάρτι, μετά από τα shows μου κλπ., όλοι παίρνουν ναρκωτικά, εγώ δυστυχώς δεν παίρνω και πρέπει να πω ψέματα ότι έχω overdose και ότι την επόμενη μέρα έχω εξετάσεις αίματος. Αυτοί δεν με θυμούνται μετά από τη ντάγκλα, αν έμεινα ή αν έφυγα από το πάρτι».

«Πάρα πολλά τέτοια πάρτι σαν του Diddy γίνονται στη Μύκονο. Άλλους τους τσακώνουν και δεν μιλάνε ή τσακώνουν τα μικρούλικα, για να πουν ότι έπιασαν 10 άτομα», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε και ένα περιστατικό αναφορικά με το σπίτι του στη Μύκονο, το οποίο, μάλιστα, έμαθε κατά τύχη, ενώ βρισκόταν στις Μαλδίβες.

«Έχω πάει στις Μαλδίβες και είμαι στο μπαρ πίνω ένα ποτό το βράδυ και έρχεται ένας τύπος και μου λέει ότι “έχω επέτειο με τη γυναίκα μου, θα σε κεράσω ένα ποτό. Αγαπάμε πολύ την Ελλάδα, έχω σπίτι στον Βόλο, ο μπαμπάς μου το έχει αγοράσει”. Γερμανός τώρα αυτός, αλλά μου λέει “δεν θα ξεχάσω, έχουμε νοικιάσει ένα σπίτι στη Μύκονο”. Μου δείχνει το σπίτι και ήταν το σπίτι μου που εγώ τότε το είχα δώσει για ενοικίαση για να εξιλεωθώ.

»Και αυτός έκανε απάτες μου δείχνει το σπίτι μου, λέει “ναι, αυτό είναι. Κάναμε τα ωραιότερα όργια που έχουμε κάνει ποτέ”. Και τον ρωτάω εγώ, “πόσα άτομα ήσασταν”, μου λέει 200. “Είχαμε φέρει και γερανό που έφερνε μέσα τα ναρκωτικά και τα λοιπά”. Αυτό είναι δυσφήμιση για τη χώρα μου, αλλά πρέπει να το πω», αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε ένα σπίτι που εγώ έκανα με τόσο κέφι, έχουν περάσει όλοι οι celebrities του κόσμου, τελικά να μαθαίνεις ότι νοικιαζόταν για τέτοια πράγματα. Μου είπε ότι η αστυνομία ήταν απέναντι και ήταν μιλημένοι», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.