ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Laura Perez: Η Μεξικανή που έχει «πίσω όψη» από άλλον πλανήτη (φώτο)

Δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Laura Perez: Η Μεξικανή που έχει «πίσω όψη» από άλλον πλανήτη (φώτο)

Το προφίλ στο Instagram που οφείλεις ν’ ακολουθήσεις χθες, για το δικό σου καλό, είναι αυτό της Laura Perez.

Αλλά πριν δεις τις φωτογραφίες, αξίζει να μάθεις δύο πραγματάκια για εκείνη. Με καταγωγή από το Μεξικό, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνει μία γυναίκα θελκτική στα ανδρικά μάτια. Μελαχρινή, με καμπύλες που θα ζήλευε κάθε γυναίκα και καυτά μαγιό να χαϊδεύουν το κορμί της.

Το μοντέλο και influencer λατρεύει το καλοκαίρι. Αγαπάει τη θάλασσα, τον ήλιο και την άμμο. Αν μπορούσε να ζήσει σε ένα μέρος όπου θα είχε πάντα ήλιο και ζεστή θερμοκρασία, θα το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. Στον ελεύθερό της χρόνο, της αρέσει να γυμνάζεται, να πηγαίνει βόλτα με το ποδήλατο και να διαβάζει βιβλία.

Μάλιστα, στο άμεσο μέλλον, σκέφτεται να γράψει το δικό της μυθιστόρημα και θα αφορά ιστορίες από τη ζωή της με πινελιές φαντασίας. Ένας συνδυασμός της ζωής της και έτσι όπως την ονειρεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.