ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Λίαμ Πέιν: Οι αρχές ερευνούν δύο γυναίκες που συναντήθηκαν μαζί του στο ξενοδοχείο λίγες ώρες πριν πεθάνει

Η αστυνομία ελπίζει ότι θα μπορέσει να τις εντοπίσει για να συγκεντρωθούν τα τελευταία κομμάτια του «παζλ»

Λίαμ Πέιν: Οι αρχές ερευνούν δύο γυναίκες που συναντήθηκαν μαζί του στο ξενοδοχείο λίγες ώρες πριν πεθάνει

Οι Αρχές ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο σταρ των One Direction Λίαμ Πέιν, στο Μπουένος Άιρες, αναζητώντας τα τελευταία άτομα που τον είδαν ζωντανό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η αστυνομία της Αργεντινής αναζητά δύο γυναίκες που συναντήθηκαν με τον 31χρονο τραγουδιστή και πέρασαν χρόνο μαζί του στο ξενοδοχείο «CasaSur» όπου διέμενε, το βράδυ πριν από τον θάνατό του.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι οι γυναίκες θα μπορούσαν να εμπλέκονται στον θάνατό του καλλιτέχνη. Ωστόσο η αστυνομία ελπίζει ότι θα μπορέσει να τις εντοπίσει για να συγκεντρωθούν τα τελευταία κομμάτια του «παζλ», πριν τη μοιραία βουτιά του Λίαμ Πέιν από το μπαλκόνι του δωματίου του, στον τρίτο όροφο.

Η κοπέλα του Πέιν, Κέιτ Κάσιντι, είχε επιστρέψει στη Φλόριντα τέσσερις ημέρες πριν από τον θάνατό του. Όπως ενημέρωσε το κοινό της έφυγε από τη Νότια Αμερική για να ταξιδέψει στο Μαϊάμι. «Λατρεύω τη Νότια Αμερική, αλλά μισώ να μένω σε ένα μέρος για πολύ καιρό», αποκάλυψε σε ένα βίντεο στο TikTok. «Υποτίθεται ότι θα ήμασταν εκεί για περίπου, πέντε ημέρες [μετά] έγιναν δύο εβδομάδες και τότε είπα “πρέπει να πάω σπίτι”», είχε κάνει γνωστό μέσω TikTok.

Το γραφείο του εισαγγελέα της Αργεντινής λέει ότι «όλα δείχνουν» ότι ο τραγουδιστής ήταν μόνος όταν πέθανε, αλλά βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα που εξετάζει την «πιθανή εμπλοκή τρίτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το γραφείο του εισαγγελέα έγινε επίσης γνωστό ότι οι ιατροδικαστικές εκθέσεις έδειξαν ότι δεν παρατηρήθηκαν τραυματισμοί που να υποδηλώνουν εμπλοκή τρίτων και ότι η νεκροψία είναι συμβατή με πτώση από ύψος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.