
Ο Μάξιμος Μουμούρης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι γονείς σήμερα, κατά τον ίδιον, καθώς και στη σχέση που διατηρούν με το ζήτημα των ορίων μαζί με τη σύζυγο του, Νάντια Γιαννακοπούλου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Μάξιμος Μουμούρης εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «η πλήρης ελευθερία είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που κάνουμε οι γονείς, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Δύσκολο το θέμα των ορίων, ομολογώ πως δυσκολεύομαι να πω όχι και δεν είναι καλό αυτό. Σε αυτό η Νάντια είναι χειρότερη, λυπάμαι που το λέω αλλά είναι έτσι».
«Νομίζω πως αυτή είναι η παρεξήγηση που έχουμε πια όλοι οι γονείς. Δηλαδή «τα όρια είναι αυτά και καν’το», το οποίο δεν το καταλαβαίνει όμως το παιδί αυτό. Ο τρόπος για να βάλεις ένα όριο και να το αντιληφθεί το παιδί είναι τελείως διαφορετικός, είναι μια πολύ μεγαλύτερη και πιο βαθιά διεργασία.
«Ένας γενικός κανόνας, που βοηθάει σε αυτό, νομίζω πως είναι το οτιδήποτε να γίνεται μαζί με τα παιδιά. Να είσαι δηλαδή όσο μπορείς, σε οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορείς να μπεις, μέσα και εσύ έστω και λίγο» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Μάξιμος Μουμούρης στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος της δημόσιας τηλεόρασης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.