ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Μ.Ντέιμον: Καρέ καρέ οι διακοπές του ηθοποιού στη Μύκονο (φωτο) 

Ο σταρ του Χόλιγουντ φαίνεται πώς λατρεύει το νησί των Ανέμων καθώς το επισκέπτεται συχνά τα τελευταία καλοκαίρια

Μ.Ντέιμον: Καρέ καρέ οι διακοπές του ηθοποιού στη Μύκονο (φωτο) 

O Ματ Ντέιμον συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο, μαζί με τη σύζυγό του Λουσιάνα Μπαρόζο.

Ο σταρ του Χόλιγουντ φαίνεται πώς λατρεύει το νησί των Ανέμων καθώς το επισκέπτεται συχνά τα τελευταία καλοκαίρια.

Ο 53χρονος ηθοποιός εθεάθη στο Scorpios, ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ του νησιού, όπου είχε ένα μεγάλο πάρτι του γνωστού DJ Valeron.

Ήταν ντυμένος casual με μαύρο πόλο μπλουζάκι, γκρι παντελόνι, γυαλιά ηλίου και αθλητικά παπούτσια.

Ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός και δεν δίστασε να χαιρετήσει τους θαμώνες που τον πρόσεξαν.

Ο Ματ Ντέιμον είναι στο νησί των Κυκλάδων εδώ και λίγες ημέρες και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και τα φαγητά και την κοσμοπολίτικη ζωή.

Από παραλία σε πάρτι ο Ματ Ντέιμον

Σύμφωνα με το Mykonos Live TV, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επισκέφθηκε όπως και πέρυσι γνωστό beach bar εστιατόριο, στον Ορνό.

Φορώντας ένα χαβανέζικο πουκάμισο και περιτριγυρισμένος από πολλούς φίλους δεν πέρασε απαρατήρητος από τους θαυμαστές του, οι οποίοι περίχαροι φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αργότερα, βρέθηκε στην παρέα του Λίαμ Χέμσγουορθ σε άλλο δημοφιλές beach club στον Πάνορμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.