ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Παγώνη για Μαρινέλλα: «Είναι κρίσιμη η κατάσταση – Σε αυτά τα περιστατικά δεν μπορούμε να βιαστούμε»

Το ιατρικό ανακοινωθέν της 30ης Σεπτεμβρίου

Μ.Παγώνη για Μαρινέλλα: «Είναι κρίσιμη η κατάσταση – Σε αυτά τα περιστατικά δεν μπορούμε να βιαστούμε»

Η Ματίνα Παγώνη το πρωί της Τετάρτης (2/10), μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο Ηρώδειο στις 25 Σεπτεμβρίου και τόνισε ότι τέτοια βαριά περιστατικά χρειάζονται πολύ χρόνο και υπομονή.

Αναλυτικά, ανέφερε: «Είναι κρίσιμη η κατάσταση κι αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε σε τέτοια βαριά περιστατικά, να πούμε οτιδήποτε. Χωρίς μείζονες επιπλοκές.

Επειδή όλοι ρωτάνε τι σημαίνει αυτό. Μπορεί κάποιος μέσα στη μονάδα να κάνει έναν πυρετό ή οτιδήποτε. Δεν μας ανησυχεί, είναι μικρές επιπλοκές που τις περιμένουμε όταν νοσηλεύεται κάποιος με τέτοια βαριά περιστατικά. Τις επόμενες ημέρες – δεν νομίζω ότι σήμερα θα υπάρξει ανακοινωθέν – οι γιατροί θα αξιολογήσουν τις εξετάσεις, τις αξονικές και τις μαγνητικές και θα δούνε την πορεία».

Εν συνεχεία, υπογράμμισε για άλλη μια φορά τη σημασία της υπομονής σε τέτοια δύσκολα ιατρικά περισταστικά:

«Σε αυτά τα περιστατικά, επειδή όλος ο κόσμος στέλνει την αγάπη του στη Μαρινέλλα, δεν μπορούμε να βιαστούμε. Θέλει πάρα πολύ χρόνο και επιπλέον η εξέλιξη είναι σταδιακή.

Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό που περνάει, είναι υπέρ της ασθενούς. Θα τα δούμε, θα αξιολογήσει πάλι τον εργαστηριακό και τον απεικονιστικό έλεγχο η ομάδα και από εκεί και πέρα θα κάνει τις επόμενες κινήσεις.

Προς το παρόν η φαρμακευτική αγωγή είναι αυτή με την οποία πάει καλά. Η επαφή που έχει, το ότι δεν είναι διασωληνωμένη, είναι υπέρ των ασθενών που νοσηλευόνται στις μονάδες.

Υπομονή, μεγάλη υπομονή και για το περιβάλλον, γιατί δύσκολες καταστάσεις περνάει περισσότερο να σας πω το περιβάλλον, η οικογένεια που είναι έξω και περιμένει με την αγωνία και περιμένει να δει τι θα συμβεί. Δεν βιαζόμαστε σε αυτά τα περιστατικά, ούτε παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις. Είναι δύσκολα και βαριά περιστατικά, τους δίνουμε χρόνο».

Το ιατρικό ανακοινωθέν της 30ης Σεπτεμβρίου

Κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές παραμένει η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Ειδικότερα, στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» το πρωί της Δευτέρας αναφέρεται:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Η τραγουδίστρια φαίνεται να ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κοντά της βρίσκεται η κόρη της, η εγγονή της, ενώ κατέφτασε από το εξωτερικό και ο εγγονός της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.