ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Πιερίδη για Ν.Οικονομόπουλο: «Δεν έχει άδικο σε πολλά από αυτά που είπε»

«Την πίστη του προς τον Θεό την έχει εκφράσει πολλές φορές» είπε ο Λ.Κωνσταντάρας

Μ.Πιερίδη για Ν.Οικονομόπουλο: «Δεν έχει άδικο σε πολλά από αυτά που είπε»

Η Μαριάντα Πιερίδη και οι συνεργάτες της στο «Summer’s Cool» σχολίασαν τις δηλώσεις του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου σε συναυλία του στην Κατερίνη, σχετικά με τα θέματα πίστης, θρησκείας και οικογένειας.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την βαθιά σχέση του με τον Θεό και την αγάπη του για την πατρίδα, την οικογένεια και τη θρησκεία, τα οποία, όπως είπε, συχνά παρεξηγούνται και ερμηνεύονται αρνητικά.

Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι ο τραγουδιστής το έκανε σε μια ευαίσθητη στιγμή, χωρίς να θέλει να προκαλέσει ή να διχάσει. Επίσης, υποστήριξε ότι δεν έχει άδικο σε πολλά από αυτά που λέει.

Αρχικά, η Μαριάντα Πιερίδη δήλωσε: «Γνωρίζοντάς τον και γνωρίζοντας και έναν άλλον καλλιτέχνη που μου τον θυμίζει, θέλω να πιστεύω ότι είναι μία ευαίσθητη στιγμή του Νίκου Οικονομόπουλου και εκείνη την ώρα αισθάνθηκε έτσι αυθόρμητα την ανάγκη να τα πει. Σε αυτά που λέει δεν έχει σε όλα άδικο, μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος, να είναι καλά. Τα έχει πει πολλές φορές».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε από την πλευρά του: «Την πίστη του προς τον Θεό την έχει εκφράσει πολλές φορές. Έχει κάνει και δηλώσεις παλαιότερα που έχουν παρεξηγηθεί, γιατί φάνταζαν από μία άλλη εποχή. Το «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» ήταν μία χουντική φράση και σήμερα κιόλας είναι και τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας και την έχουν χρησιμοποιήσει και άνθρωποι που δεν είναι χουντικοί.

Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια είναι τρία πράγματα ιερά. Το ότι έχουν συνδεθεί με μια εποχή σκοτεινή είναι γεγονός, αλλά δεν σημαίνει ότι όποιος το λέει πρεσβεύει και αυτό το πράγμα που σήμερα γιορτάζουμε τη διάλυσή του. Πώς και πού ένιωσε ότι ντρέπεται να κάνει τον σταυρό του και να πει ότι είναι Έλληνας; Με ποια αφορμή; Αυτό θα ήθελα να μάθω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Όταν εκφέρεις την άποψή σου, πρέπει να περιμένεις και την άποψη των άλλων από κάτω. Αυτό που έκανε ο Νίκος, λέω ξανά επειδή τον ξέρω, είναι μία ευαίσθητη στιγμή. Δεν το κάνει επίτηδες, δεν το κάνει για να διχάσει. Είναι μια ευαίσθητη στιγμή του Νίκου. Εγώ θα του πω και ένα μπράβο του. Συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.