ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Συνατσάκη: «Σκάσε, βαρεθήκαμε να έχεις άποψη για όλα – Έλεος με τις δικαιωματίστριες», της λένε για τα κοινωνικά θέματα

Μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που εισπράττει

Μ.Συνατσάκη: «Σκάσε, βαρεθήκαμε να έχεις άποψη για όλα – Έλεος με τις δικαιωματίστριες», της λένε για τα κοινωνικά θέματα

Η Μαίρη Συνατσάκη δέχεται αρνητικά σχόλια, τόσο όταν παίρνει θέση για κοινωνικά ζητήματα, κυρίως μέσα από τα social media, όσο και όταν δεν το κάνει. Αυτό θίγει τουλάχιστον, στην ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου.

Η instagrammer ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο θέλει να επισημάνει ότι είτε σχολιάζει ένα κοινωνικό θέμα, είτε όχι, τα μηνύματα που λαμβάνει είναι πάντα αρνητικά.

Πιο αναλυτικά, έφτιαξε δύο στήλες. Στην πρώτη έγραψε: «Τι μου λένε όταν σχολιάζω ένα κοινωνικό θέμα» και από κάτω παρέθεσε μερικές από τις απαντήσεις που έχει λάβει.

Δείτε το βίντεο

Αυτές είναι:

 «Σκάσε μ..ή Συνατσάκη!
Ποσά λεφτά σου δώσανε για να τα σχολιάσεις αυτά;
Μιλάς για να πωλούνται τα ρουχαλάκια σου!
Πάλι βγήκε να σχολιάσει η ιέρεια του political correct ?
Βαρεθήκαμε να έχεις άποψη για όλα όσα γίνονται!!
Έλεος με τις δικαιωματίστριες!».

Στη δεύτερη στήλη, έγραψε: «Τι μου λένε όταν ΔΕΝ σχολιάζω ένα κοινωνικό θέμα» με την απάντηση να είναι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μίλα μ..ή Συνατσάκη!
Πόσα λεφτά σου δώσανε για να μην τα σχολιάσεις αυτά;
Δεν μιλάς μη και δεν πουληθούν τα ρουχαλάκια σου!
Πού είναι η ιέρεια του political correct ?
Που είναι η άποψη σου για όλα όσα γίνονται;!;
Περιμέναμε κάτι περισσότερο από τις δικαιωματίστριες!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.