ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...

Μακάβρια κίνηση από τη Lisa Marie Presley: Kρατούσε το σώμα του νεκρού γιου της σε πάγο στο σπίτι για δύο μήνες

Όταν έδειξε στον tatoo artist το πτώμα του γιου της

Μακάβρια κίνηση από τη Lisa Marie Presley: Kρατούσε το σώμα του νεκρού γιου της σε πάγο στο σπίτι για δύο μήνες

Η κόρη της Lisa Marie Presley, Riley Keough δήλωσε την Τρίτη ότι η μητέρα της έκανε ένα τατουάζ ίδιο με αυτό του εκλιπόντα γιου της Benjamin Keough μετά τον θάνατό του.

Η 35χρονη Keough, μίλησε με την Oprah Winfrey, την Τρίτη σε ένα αφιέρωμα με τίτλο An Oprah Special: The Presleys – Elvis, Lisa Marie And Riley, στο οποίο αναφέρθηκε στην ιστορία της οικογένειάς της.

Η εμφάνιση έγινε εν μέσω της μεταθανάτιας κυκλοφορίας του From Here to the Great Unknown, των απομνημονευμάτων της Lisa Marie που δούλευε τη στιγμή του θανάτου της τον Ιανουάριο του 2023 και τα οποία ολοκλήρωσε η Keough.

Στο βιβλίο, η Lisa Marie μίλησε για την απόφασή της να κρατήσει τη σορό του εκλιπόντος γιου της Benjamin για δύο μήνες σε έναν ξενώνα στην έπαυλή της στο Λος Άντζελες – χρησιμοποιώντας ξηρό πάγο για να διατηρήσει τη σορό του μετά την αυτοκτονία του τον Ιούλιο του 2020.

Όταν έδειξε στον tatoo artist το πτώμα του γιου της

Η Lisa Marie έκανε επίσης ένα ίδιο τατουάζ με τον εκλιπόντα γιο της εν μέσω της διαδικασίας πένθους της, με την Keough να λέει στην Oprah: «Στα χαρτιά, μπορώ να καταλάβω πώς αυτό ακούγεται εντελώς τρελό και παράλογο, αλλά η μαμά μου ήταν απλά πολύ ο εαυτός της… δεν ήταν μια τρελή κυρία – ήταν απλά ο εαυτός της».

«Ήθελε να κάνει ένα τατουάζ που να ταιριάζει με εκείνον στο χέρι της. Και ο καλλιτέχνης τατουάζ ήταν εκεί… στο σπίτι μου».

Η Keough είπε ότι η Lisa Marie «ήθελε πραγματικά η τοποθέτηση να είναι ακριβώς σωστή» στα τατουάζ.

Η 35χρονη είπε στην Oprah ότι ο καλλιτέχνης τατουάζ ρώτησε τη Lisa Marie αν είχε φωτογραφίες που θα βοηθούσαν στη διαδικασία και η Lisa Marie προσφέρθηκε να δείξει στον καλλιτέχνη χρησιμοποιώντας το ίδιο το σώμα.

«Είπε, “Εντάξει, έχεις φωτογραφίες;”. Κάτι τέτοιο. Και εκείνη ήταν, “Όχι – αλλά μπορώ να σας δείξω”», περιέγραψε η Keough, η οποία δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτη εν μέσω της μακάβριας στιγμής και της θλίψης της μητέρας της.

«Και καθόμουν εκεί και σκεφτόμουν, αυτό είναι… Έμεινα σιωπηλή επειδή ήταν η μητέρα μου», είπε η Keough στην Oprah. «Και αυτή – κάνει ό,τι θέλει. Αλλά ήταν σίγουρα μια από τις πιο παράλογες στιγμές».

Η Keough είπε ότι η Lisa Marie είπε στον tatoo artist: «Ο γιος μου είναι εδώ, ξέρετε, στο πίσω δωμάτιο. Μπορώ να σας δείξω» και ότι τους ακολούθησε επειδή συνήθιζε «να μαζεύει πίσω της, όποιο χάος δημιουργούσε».

Σύμφωνα με την Keough, ότι ο καλλιτέχνης τατουάζ «ήταν πολύ φυσιολογικός για το όλο θέμα» εν μέσω των ασυνήθιστων συνθηκών.

«Και όταν έφυγε, της είπα: “Ξέρεις πόσο τρελό ήταν αυτό που μόλις έκανες;”». ανέφερε η Keough ότι ρώτησε τη μητέρα της.

Η οικογένεια έκανε κηδεία για τον Benjamin στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας, θάφτηκε τελικά στην Graceland, όπου θάφτηκε πέρυσι και η ίδια η Lisa Marie, καθώς και ο Elvis μετά το θάνατό του το 1977.

Η Keough στην κουβέντα με την Oprah είπε επίσης ότι η Lisa Marie είχε ένα απόκοσμο προαίσθημα το βράδυ πριν από τη μοιραία καρδιακή προσβολή του πατέρα της Elvis Presley στα 42 του χρόνια στις 16 Αυγούστου 1977 στην Graceland.

Στο νέο βιβλίο η μητέρα της εμβαθύνει λεπτομερώς στο πώς η εννιάχρονη Lisa Marie είχε μια υποψία ότι ο διάσημος πατέρας της επρόκειτο να πεθάνει.

«Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που μιλάει με λεπτομέρειες για τον θάνατό του», είπε η Keough. Η Keough επιβεβαίωσε ότι η εκλιπούσα μητέρα της «σίγουρα» ως παιδί «μπορούσε να αισθανθεί ότι» ο Elvis πάλευε στα τελευταία του χρόνια: «Του έλεγε καληνύχτα – και νομίζω ότι ήξερε λέγοντας καληνύχτα, σαν να είχε κάποιου είδους αίσθηση – νομίζω ότι είχε την αίσθηση πολλές φορές ότι δεν ήταν καλά, καταλαβαίνετε;».

Η Riley Keough, πρωταγωνίστρια της σειράς Daisy Jones & The Six, είχε έρθει σε νομικές συγκρούσεις με την 79χρονη γιαγιά της, Priscilla Presley, σχετικά με τους όρους της διαθήκης και της περιουσίας της Lisa Marie κατά τα σχεδόν δύο χρόνια που μεσολάβησαν από τον θάνατό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και σύμφωνα με πληροφορίες δεν μιλούσαν κάποια στιγμή, ήρθαν σε συμβιβασμό τον Ιούνιο του 2023 και συμφιλιώθηκαν νωρίτερα φέτος για μια κοινή εμφάνιση στα βραβεία Emmy.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.