ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μαρινέλλα: Ατύχημα για την τραγουδίστρια – Τι της συνέβη και δεν εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει

Η ανακοίνωση των συνεργατών της

Μαρινέλλα: Ατύχημα για την τραγουδίστρια – Τι της συνέβη και δεν εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει

Ένα ατύχημα που είχε η 85χρονη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα ανάγκασε εκείνη και τους συνεργάτες της να μείνει εκτός σκηνής για την 7η Φεβρουαρίου.

Στην ανακοίνωσή της, η διεύθυνση του μαγαζιού αναφέρει: «Η αποψινή παράσταση 7/2 της Μαρινέλλας με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου αναβάλλεται και θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα. Η αγαπημένη μας καλλιτέχνις, λόγω μιας μικρής κάκωσης στο γόνατο, θα βρίσκεται σήμερα εκτός σκηνής. Οι Τετάρτες θα συνεχίσουν να είναι μαγικές, αφού οι επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.