ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μαρινέλλα: Βίντεο από τη συγκλονιστική της ερμηνεία ακαπέλα και χωρίς μικρόφωνο λίγο πριν καταρρεύσει στο Ηρώδειο

Τα φώτα είχαν χαμηλώσει με την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού να δίνει ένα απίστευτο ρεσιτάλ

Μαρινέλλα: Βίντεο από τη συγκλονιστική της ερμηνεία ακαπέλα και χωρίς μικρόφωνο λίγο πριν καταρρεύσει στο Ηρώδειο

Η Μαρινέλλα, λίγη ώρα πριν καταρρεύσει στη σκηνή του Ηρωδείου, συγκλόνισε για ακόμη μία φορά καθώς κατά την έναρξη της συναυλίας τραγούδησε ακαπέλα και χωρίς μικρόφωνο το τραγούδι «Καμιά φορά».

Τα φώτα είχαν χαμηλώσει με την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού να δίνει ένα απίστευτο ρεσιτάλ!

Η ερμηνεία της καθήλωσε τους πάντες με τον κόσμο να την αποθεώνει.

Η έκταση και η χροιά της φωνής της ήταν μαγική και διαπέρασε κάθε σημείο του Ηρωδείου.

Η φωνή της είχε μαγέψει τους πάντες και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το τι, δυστυχώς, θα επακολουθούσε.

Λίγο μετά ανέβηκε στη σκηνή ερμήνευσε ένα ακόμη τραγούδι και αποχώρησε για να αλλάξει ρούχα.

@losmiserous_ Και ενώ την συγκρίνουν πολλοί με την Αλεξίου, που πλέον δεν έχει φωνή, εκείνη μπορούσε μέχρι σήμερα να τραγουδάει γιατί έχει φωνάρα για την ηλικία της ! να υποθέσω είστε οι ίδιοι που ακούτε τις σημερινές φωνάρες ??? λίγο ντροπή πια…. επιπλέον όσοι αναρτήσατε το βίντεο με την κατάρρευση της είστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για ψυχιατρική παρακολούθηση. Περαστικά υπέροχη Μαρινελλα μας. #marinella #fyp #viral #foryou #φοργιου #viral #mpesfypgamw #mpesfy #foryoupage #φοργιουπειτζ #greektiktok #losmiserous ♬ πρωτότυπος ήχος – LosMiserous
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.